Home » , , , , , , , » Stealth Crypto - платформа, створена для забезпечення безпечного зберігання всіх даних транзакцій та криптої валюти

Stealth Crypto - платформа, створена для забезпечення безпечного зберігання всіх даних транзакцій та криптої валюти

Written By Unknown on Monday, October 1, 2018 | 12:55 AM

Stealth Crypto - це платформа, призначена для забезпечення безпечного місця для зберігання всіх транзакцій даних та криптої валюти.
Слово "безпечно" означає здатність платформи робити кожну транзакцію невизначуваною іншими (невідома іншим у блокрумі). Це децентралізована та автономна технологія.
StealthCrypto забезпечує економічно ефективну технологію, підвищує ефективність, забезпечує безпеку даних та розширює ваші можливості. Інтернет-транзакції завжди супроводжуються прихованими платежами або третіми сторонами. Уявіть собі, якщо ви можете працювати, не сплачуючи додаткові збори. Уявіть, скільки грошей ви можете заощадити, коли ви зможете прозоро здійснити транзакцію без будь-яких додаткових витрат.
Завдяки децентралізованій системі, StealthCrypto може усунути деякі перешкоди в транзакції. Бар'єри у транзакціях - це ті частини, які перебувають у потоці транзакції. Ці розділи дійсно визначають успіх угоди.
З того, що вони роблять, вони отримають вигоду від здійснених нами операцій. Сума прибутку, отримана від користувача; деякі називають це адміністративними витратами. Уявіть собі, скільки ви можете отримати, тоді як користувачі часто не отримують жодних нагород. За допомогою децентралізованої системи, StealhCrypto забезпечить безперешкодний шлях транзакції. Крім того, платформа також оцінить кожну транзакцію, яку ви робите.
Безпека даних
Окрім забезпечення більш ефективних транзакцій, StealthCrypto також може використовуватися як безпечне зберігання даних. У онлайн-світі дані є дуже важливим активом. Крадіжка даних - одна з основних проблем, з якими стикаються інтернет-користувачі. Користувачам Інтернету потрібні захищені носії інформації. Користувачам потрібні перевізники, яких нікому невідомо. Зараз носій даних контролює багато частин. Всі дані та дії користувачів Інтернету завжди контролюються кількома сторонами (з їхніми власними інтересами).
Деякі люди не піклуються про ваші дані в Інтернеті, вони вважають, що дані є лише даними, і нічого не було втрачено. Вони лише змінять своє сприйняття даних, коли щось станеться, наприклад, коли інші вбивають свої облікові записи в соціальних мережах.
Відсутність знань про дані відбувається через відсутність поваги до даних в Інтернеті. StealthCrypto збільшує цінність ваших даних користувача за допомогою винагород. Люди, як правило, оцінюють щось, коли вони нагороджуються. Як і дані, користувачі оцінять ваші дані більше, коли інші оцінять це.
Багато людей починають використовувати онлайн-медіа для зберігання важливих даних, таких як дані компанії та робочі файли. Такі дані, очевидно, дуже важливі, оскільки це стосується інтересів більшої кількості людей. Однак, StealthCrypto вважає, що всі дані важливі. Саме тому платформи оцінюються безпосередньо через відправлення криптографічних валют.
StealthCrypto не зберігає їх на централізованих серверах, але зберігає їх на декількох автономних серверах. Будь-яка інформація буде зберігатися на різних серверах. Це зроблено для мінімізації втрат через можливу крадіжку даних. StealthCrypto розуміє, що, як і будь-яка система безпеки, у них завжди є прогалини для зламати хакерів.
StealthCrypto розуміє, що всі техногенні технології завжди мають недоліки; Це справа часу. StealthCrypto не хоче бути компанією, яка пропонує блискучі концепції з усіма перевагами блоків і крипто, вони хочуть більше цього.
Що таке токен Stealthcrypto
Течія StealthCrypto важлива для функції StealthCrypto Ecosystem. StealthCrypto - це функціональний токен, який буде використовуватися на платформі для доступу до різних функцій, продуктів та колекцій. Крім того, оскільки послуги та продукти StealthCrypto стають більш ліквідними та цінними з часом, ми очікуємо, що його можна використовувати для збалансування окремих портфелів. Іншими словами, ліквідність, створена StealthCrypto, дозволяє користувачам швидко та легко переключатися між різними валютами.
Деталі Tokensail
Загальний обсяг токенів:
400 000 000 токенів 200 000 000 буде використано для продажу на етапі 1 Token Crowdsale
Pre Tokens Sale розпочався 28 січня 2018 року
. Початкова ціна для токенів (ICO) буде встановлена ​​мінімум на 50 копійок або на поточна ринкова вартість вище S0.50, коли ICO розпочнеться 5 липня 2018 року.
200 000 000 токенів будуть зарезервовані для Token Crowdsale другого етапу (50% від загальної кількості).
Етап 2 не відбудеться до 2020 року, і всі токенти будуть продаватися за ринковою ціною, але не за фіксованою ціною 0,50 долара США.
Фонд StealthCrypto працює як частина нашої бізнес-моделі, забезпечуючи стабільний токен із яскравим майбутнім. У наших інтересах є забезпечення того, щоб з часом купівельна спроможність STEALTHCRYPTO ™ зростала, і маніпулювання ринком не відбувається. Всього буде випущено 400 мільйонів жетонів.
веб-сайт: https://www.stealthcrypto.io/paperpaper
https://www.stealthcrypto.io/assets/images/pdf/whitepaper.pdf?pdf=download-whitepaper
facebook: https://www.facebook.com / stealthcrypto-143787762986167 /
twitter: https://twitter.com/stealthcrypto_ telegram
https://t.me/stealthcrypto2018



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment