Home » , , , , , , » КРИПТО СУКА - ВАШ КАНДИДАТ ДО КРИПТОВОГО СВІТУ

КРИПТО СУКА - ВАШ КАНДИДАТ ДО КРИПТОВОГО СВІТУ

Written By Unknown on Tuesday, September 4, 2018 | 8:00 AM

крипто 1.png
 
ІДЕЇ КРИПЦОСУКА
Ми вважаємо, що є унікальна можливість зосередити централізовану обмін криптовалютою на Близькому Сході та арабську мову. Ми також вважаємо, що доведення довгострокових операцій з іноземною валютою, торгівля та створення ринку вимагається для створення більш ефективних / стійких рішень ліквідності, а також міцного розуміння екосистем фінансової обміну - місця, де багато нових учасників не мають досвіду. На Близькому Сході існують як великі торговці, так і інвестори, які очікують на більш високий рівень обслуговування клієнтів і не зацікавлені в детальній деталі оплати приватних ключів. Вони замість цього хочуть співпрацювати з торговими платформами, які володіють досвідом безпеки, є місцевими для регіону та володіють мовою, щоб вони могли брати участь у цьому зростаючому економічному феномені, а не на технічних умовах. Ми зібрали команду, яка включає в себе як глобальний, так і регіональний досвід торгівлі іноземними валютами, а також технології та експерти з питань безпеки, які можуть забезпечити унікальну можливість арабської мови. Ми пропонуємо вихідну платформу в регіоні, яка спочатку пропонувала торги біткойнами, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash та Monero. Ми передбачаємо, що наші зусилля щодо просування цієї монети також допоможуть нам придбати нових клієнтів для обміну.
DSD ° ПБМ, инки по Ð · Ð ° Ð¿Ñ € Ð¾Ñ ?? у cryptosouk ICO
 
ЧОМУ КРИПЦОСУК
Надійність у поєднанні з багатими функціями
Насолоджуйтесь найкращою цифровою біржею активів, зосереджуючись на потребах починаючих трейдерів, професійних торговців та фахівців із цифрових грошей. Ми прагнемо зробити доступність цифрових валютних операцій доступною, швидко та безпечно.
ПРОБЛЕМА
Купівля, продаж, зберігання та торгівля електронними грошима важко. Ми дуже раді, що нові децентралізовані ідеї обміну розвиваються, але вони часто не мають ліквідності та створюють ринки. Проте на Близькому Сході ми вважаємо, що більш активні інвестори та інвестори прагнуть до більш високого і легкого контакту з використанням торговельного партнера, який більше відповідає поточним очікуванням.
Вони при вході на фінансовий ринок. Наші клієнти також хочуть знати, що в цьому районі є місцеві жителі, де вони можуть спілкуватися з людьми, які говорять на своїй мові та розуміють свої звичаї.
Біржовий ринок електронних грошей зростає з надзвичайно високими темпами. Один з наших конкурентів Binance оголосив, що купив понад 250 000 нових клієнтів за один день. Coinbase має більше 20 мільйонів рахунків, а з травня 2018 року - 52 мільйони кодів.
Щоб отримати більше 1 мільярда доларів за щорічну плату згідно з аналізом Bloomberg на ринку. 3 Простіше кажучи, розмір всього ринку електронних грошей зростає експоненціально з сильними ознаками. базової очікуваної базової ставки.4 Неможливо недооцінювати можливість торгівлі країнами світу, щоб отримати частку ринку на ринку, що швидко рухається.
РІДИНА
CryptoSouk запустила торговельну платформу електронних грошей Вінсент і Гренадіни з ST та Кувейту. Обмін буде розпочатий на початку 3 кварталу 2018 р. За допомогою торгових пар, що підтримують біткойн, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash та Monero. Компанія планує продовжувати додавати транзакційну підтримку для додаткових активів шифрування, які компанія відчуває за певний мінімум.
Наш обмін також дозволяє завантажити ваш рахунок електронними грошима або фіатом. Виходячи з досвіду засновників, ми обрали свого партнера, щоб допомогти нам забезпечити як нашу торговельну платформу, так і наш спектр варіантів фінансування.
Ми вважаємо, що ми зможемо продовжувати зростати в регіоні, виходячи з наступних конкурентних факторів. По-перше, ми подумали, що можна було перевести валюту в найближчий час і вийти з неї максимально дешево і вийти з динар, дирхам, риялів і доларів. Для досягнення цієї мети ми плануємо інвестувати в інструменти та партнери, які можуть допомогти нам скоротити витрати та зробити дешеві або прості покупки.
По-друге, ми вважаємо, що, хоча не всі криптографічні ресурси заслуговують на те, щоб бути зареєстрованими на нашому торговому майданчику, різноманітність торговельних пар та шифрів буде однією. Важливі фактори, які клієнти будуть враховувати, коли вони обирають пріоритетні обміни.
Вівторок. Ми вважаємо, що висока якість обслуговування клієнтів є дуже важливою в цій галузі, тому ми маємо намір інвестувати в обслуговування клієнтів, щоб ми могли забезпечити більшу кількість людей за рівнем масштабу, роблячи ефективні та прибуткові. Нарешті, але не менш важливо, команди, які мають локалізовані знання про матеріали, пов'язані з KYC / AML, відіграватимуть важливу роль у забезпеченні унікального та безповоротного досвіду роботи користувачів.
Програма "Реферали" CryptoSouk призначена для створення еволюції вірусів і є особливо привабливою для обох наших клієнтів, які можуть використовувати свій внутрішній колі, і Influenters можуть використовувати ресурси. Їх преміум соціальні медіа для просування CryptoSouk. CryptoSouk має просту та дуже корисну систему введення.
Кожен користувач, який має обліковий запис на CryptoSouk.Exchange, матиме унікальний код рефералу, який можна буде ділитися з іншими. Коли інший користувач реєструє використання цього реферального коду, рефері отримує 50% від суми трансакції, сплаченої за їх рефералом протягом року. Наприклад, користувач A ділиться своїм вступним кодом з користувачем B. Користувач B вводить введений код користувача A під час створення нової облікового запису.
РИНОК
Криптообмінний ринок зростає з надзвичайно високими темпами. Один з наших бірж конкурентів, Binance, оголосив про те, що за один день вони придбали понад 250 000 нових клієнтів1. У рамках Coinbase з травня 2018 року було керовано понад 20 млн. Облікових записів та 52 млн. Жетонів2. 10 кращих бірж у світі є в курсі. щоб заробляти на рахунках більше 1 мільярда доларів щорічно, відповідно до аналізу ринку Bloomberg3. Простіше кажучи, розмір всього маркетингу криптовалюти зростає експоненціально, з сильними ознаками базових очікуваних співвідношеннях4. Можливість обміну навколо світ придбати частку ринку на швидко зростаючому ринку важко переоцінити.

РІШЕННЯ
CryptoSouk запустила торговельну платформу крипто-валют від Сент-Вінсент і Гренадіни та Кувейту. Обмін буде розпочато на початку 3 кварталу 2018 р. За допомогою торгових пар, що підтримують біткойн, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash та Monero. Компанія планує продовжувати додавати торговельну підтримку для додаткових криптових активів, які компанія відчуває, що перевищують певні мінімальні мінімальні вимоги. Наш обмін також дозволяє завантажувати рахунок за допомогою криптовалюти або фіати. На підставі досвіду команд-засновників ми вибрали партнерів, які допоможуть нам забезпечити обмін платформою, ліквідність на нашому обміні та широкий спектр варіантів фінансування.
Ми віримо, що ми зможемо продовжувати зростати в регіоні, виходячи з наступних конкурентних факторів. Спочатку ми думаємо, що можливість переносити валюту в найближчі і дешеві, а також якнайменше є рідною для динарів, дірхам, риялів і доларів. З цією метою ми плануємо інвестувати в інструменти та партнери, які можуть допомогти нам знизити ці витрати, а також зробити фінансування або викупити непотрібні та недорогі. По-друге, ми вважаємо, що, хоча не всі крипто-активні об'єкти варті уваги на нашому обміні, різноманітність торговельних пар та крипто-активів стане важливим фактором, який клієнти будуть бачити, коли вони обирають бажану біржу. По-третє ми вважаємо, що більш високий рівень дотику до обслуговування клієнтів є критичним у цьому регіоні, тому ми плануємо інвестувати в обслуговування клієнтів, щоб забезпечити більш масштабний доступ до масштабу, а також робити це ефективно та вигідно. Нарешті, але не менш важливо, командні локальні знання щодо відповідної документації KYC / AML відіграватимуть ключову роль у забезпеченні унікального та безповоротного досвіду роботи користувачів.
Наш маркетинговий план полягає в тому, щоб використовувати регіональний досвід, спрямовуючи локалізований унікальний контент цифрового маркетингу за допомогою найбільш оптимізованих каналів, а також зосередивши увагу на освіті арабською мовою, оскільки сьогодні простий, але ефективний доставку контенту є небагато. Наша вдячність арабським товариствам високого контексту буде значною мірою сприяти нашій місії зі створення значної зацікавленої спільноти, яка є основою будь-якого продукту, проекту чи підприємливості, пов'язаного з криптографічними зв'язками. Відповідно до кращих практик цифрового маркетингу в масштабах всієї галузі, витрати на маркетинг будуть розподілені на дві різні медіа:
Програма рефералів CryptoSouk призначена для генерування вірусного росту та особливо привабливою для обох наших клієнтів, які можуть використовувати свої внутрішні кола та Influencers, які можуть використовувати свої облікові записи в соціальних мережах високого профілю для оприлюднення CryptoSouk. CryptoSouk має просту та дуже корисну систему рефералів. Кожен користувач з обліковим записом на CryptoSouk.Exchange матиме унікальний код рефералу, який можна буде надати спільно з іншими. Після реєстрації іншого користувача, використовуючи цей реферальний код, суддя отримує право на 50% від суми трансакції, сплаченої за їх рефералом на цілий рік. Наприклад, користувач A поділяє їх реферальний код з користувачем B. Користувач B вводить реферальний код користувача А при створенні нової облікового запису. Протягом року, починаючи з дати створення облікового запису користувача B, 50% всіх комісійних, сплачених користувачем B, буде зараховано користувачеві А.
CryptoSouk Exchange залишає за собою право вносити будь-які зміни, включаючи повний термінал програми рефералів, на будь-який етап без попереднього повідомлення.
Ми плануємо використовувати наш жетон для нагородження наших ранніх прихильників. Покупці токену SOUK отримують знижки на торгові та інші витрати, якщо вони оплачені в токенах SOUK. Далі ми плануємо викупити ці токени на ринку з частиною нашої прибутку, коли ми будемо вигідними. Ми вважаємо, що ці стимули та винагороди поєднують компанію з нашими ранніми прихильниками та клієнтами.
Ми плануємо використовувати наш токен як метод для гідних проектів крипто-активів, щоб дешево платити за нашу плату за лістинг. Ми покриваємо певні витрати в залежності від характеру основного криптованого активу, і вони різняться залежно від того, наскільки подібним чи різним для кожного ресурсу є перспективи протоколу блокчейнів. Однак ми також вважаємо, що перелік гідних проектів не повинен стати надмірним центром прибутку, тому що це зацікавленість усіх, щоб їх доступно нашим клієнтам з покращеною ліквідністю. Крім того, ми також з нетерпінням чекаємо майбутньої хвилі маркерів безпеки та вживаємо заходів для підготовки нашої платформи з точки зору регулювання.

Ми вибрали Мальту для нашого [корпоративного батька] та виконуємо нашу ICO завдяки тому, що країна налаштує перспективні утиліти токенів і членство в Європейському Союзі. Ми також проводимо ліцензію на обмін на глобальних ринках Абу-Дабі (ADGM), де, як і в Кувейті, наші операції зазвичай відбуваються. Нинішній статус нашого ліцензування очікує остаточного випуску нормативної бази для ADGM для роботи в OCAB (Operating a Crypto Asset Business) та остаточної активації недавнього Закону про віртуальні фінансові активи на Мальті. Ми вважаємо, що регуляторна впевненість стане важливішою частиною рішення про те, які клієнти обмінюватимуть своїми криптованими активами.
ОСОБЛИВОСТІ
РИСУНКИ ТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА.

Багато представлень, включаючи цінову діаграму, діаграму глибин, книгу замовлень та нещодавній курс торгів
Рядок індикаторів

58 доступних індикаторів, включаючи лінійні криві регресії, ковзні середні та осцилятори
CUSTOM TRENDLINES

Можливість намалювати власні трендові лінії, вилазки та інші масштаби та переміщати їх за допомогою діаграми
ІНТЕРАКТИВНИЙ інтерфейс

Можливість налаштування кольору та стилю смуг, кордонів, фішок, цінових рядків, фонів та сітці
Механізм, що
відповідає власному діалогу, з можливістю виконання 1 мільйона транзакцій в секунду
розширених API для доступу або забезпечення ліквідності іншим
додаткам 20+ замовлення, включаючи, але не обмежуючись цим; FILL or KILL, IOC, STOP, LIMIT

Смайлик face
Кілька можливостей для інтеграції для KYC / AML, банківської / PSP
Інституційна оцінка безпеки комбінована система керування холодним / теплим / гарячим кошельком
Оперативна сумісність з традиційною та DLT інфраструктурою
НАШІ ТЕХНОЛОГІЇ
Наша технологія орієнтована на простоту, безпеку та надійність, щоб підтримувати багатий набір функцій. Ми прагнемо зробити цифрову торгівлю валютою доступною, швидкою та цілком безпечною:
• Механізм відповідності підприємства з можливістю виконання 1 мільйона транзакцій
• Персональна схема
• Додаткові API для доступу або забезпечення ліквідності іншим
• Багато можливостей для інтеграції для KYC / AML, Banking / PSPs
• 20 + варіанти замовлення, включаючи, але не обмежуючись ними; FILL або KILL, IOC, STOP, LIMIT і т. Д.
• Інтеграція з традиційною та DLT інфраструктурою
• Інституційна безпека класу поєднує системи холодного / теплого / гарячого гаманця на основі правил.
ПРОГРАМА REFERRAL

У розділі рефералівCryptoSouk пропонується трейдеру можливість:
• Запросити нових трейдерів в CryptoSouk в обмін на частину отриманих ними
токенів • Отримання привітання премії у токенах SOUK для вступу в CryptoSouk
ВИКОРИСТАННЯ ПРОЦЕНТІВ
ЗНАК DISTRIBUTION
Там буде 52,000,000 Сук жетони , створені @ $ 0,50 кожна. Припускаючи, що жорсткий ковпачок досягнуто, розподіл токенів має бути таким, як вказано нижче
TOKEN TYPE
ERC20
TOKEN NAME
Souk
TOKEN TICKER
Souk
TOKEN ЦІНА
$ 0,50
Попередня продаж
$ 0.375
25%
М'який ковпачок Discount - $ 1M
Дата запуску - 9 липня 2018
Тривалість - 30 днів
Основна продаж
$ 0.5
Hard Cap - $ 11M
Дата запуску - 22 серпня 2018
Тривалість - 30 днів
Токен буде і токен ERC20 на Ethereum під назвою SOUK. Ми плануємо підвищити максимум 10 мільйонів доларів і мінімум 1 мільйон доларів
TOKEN ECONOMICS
Токен буде використовуватися в трьох основних напрямках:

Токени можуть бути погашені для оплати торгівлі, переказу та інших платежів зі знижкою не менше 30%. Ми залишаємо за собою право створювати спеціальні рекламні акції та вікна, де токен знижок на плату буде вищим протягом певного періоду часу, але вони завжди будуть коштувати знижки щонайменше на 30%. Деякі покупці монети до ICO та early ICO отримають додаткову знижку, яка застосовується до знижки на загальну суму

Токени будуть способом оплати перерахування нових пар активів з проектів, які також відповідають нашим ретельним оглядом для надійності

Після першого прибутку в розмірі 1 000 000,00 доларів США, що розраховується за стандартними правилами МСФЗ, компанія буде використовувати 20% його квартальної прибутку з попереднього кварталу для придбання та виписування токенів SOUK з ринку в поточному кварталі. Компанія має право купувати маркери до досягнення 1 мільйона доларів США і може за власним бажанням придбати більше 20% у будь-якому конкретному кварталі на її одноособових виборах. Компанія буде продовжувати придбання токенів SOUK до тих пір, поки не буде випущено менше 5,6 мільйонів виграних жетонів.
Проте компанія на власний розсуд може знову придбати та записати всі 56 мільйонів токенів, що були випущені раніше
ROADMAP

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами нижче:
Веб-сайт: https://cryptosouk.io/ico
Опубліковано: https://cryptosouk.io/pdf/whitepaper_v2.pdf
Telegram: https://t.me/cryptosouk_community_en
ANN: https: //bitcointalk.org/index.php?topic=4515317
Twitter: https://twitter.com/CryptoSouk
Facebook: http://fb.me/CryptoSouk.io
Середній: https://medium.com/@cryptosouk
Reddit : https://www.reddit.com/r/CryptoSouk/



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment