Home » , , , , , , , » ALGATOCIN - всесвітня криптовалюта та платіжна система

ALGATOCIN - всесвітня криптовалюта та платіжна система

Written By Unknown on Wednesday, August 29, 2018 | 8:54 AM

ALIGATOCOIN - https://aligatocoin.io/



Мирне привітання Всесвіту, на цей раз я обговорю про ICO або проект ALIGATOCOIN, дякую за те, що знайшли час прочитати цю статтю. Sampean Pancen Ngeten (JOSS). 

ЯК ПРОЕКТ ПРО 

Ринок електронної комерції в Польщі та світі росте гострими темпами. Дуже швидко, це поглинає нові технології, щоб зробити життя легшим для всіх, хто використовує платформи електронної комерції. Тим не менше, ці кілька компаній, які є лідерами на світовому ринку, вносять необхідні поліпшення дуже повільно або взагалі не вносять. У Алігато ми думаємо, що це можна зробити краще.

Фундамент платформи Aligato 2.0 на вершині блок-схеми забезпечить безпеку, стабільність та прозорість на рівні, недосяжному рішеннями, доступними до цих пір. Платіжна система Pay Through Eye, що працює через звичайні камери на смартфонах або комп'ютерах, додатково посилить безпеку покупців. 

Штучний інтелект полегшить покупки, пошук предметів та будь-яку взаємодію з платформою. Автономні безпровідні доставки автоматизують кінцевий етап доставки продукту замовнику, і вся система буде заснована на існуючій інфраструктурі. Тому її введення не буде довгостроковим.

Визначене тут бачення - не далеке майбутнє. Команда Aligato в процесі розробки відповідних технологічних, логістичних та законодавчих рішень. Деякі частини вже запатентовані. 
Реалізація штучного інтелекту 
Інноваційні логістичні рішення 
Група професійної підтримки 
Глобалізація 
Наша місія 
Наші цілі 
Наші цінності 
Реалізація глибоко вивченого штучного інтелекту дозволить нам забезпечити комфорт користувача та максимальну економію часу.

Система сприятиме як процес продажу, так і процес покупки. Він запам'ятовуватиме бажання клієнтів та адаптує пропозиції до їхніх індивідуальних потреб. Він також буде корисним у публікаціях пропозицій продажу та аукціонів: коли ви введете кілька основних параметрів, він запропонує оптимізувати пропозицію та налаштувати її відповідно до ідеального бачення. 

НАШЕ ПЕРЕГЛЯД 

НОВОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ 

Наше бачення полягає в тому, щоб полегшити життя, надаючи унікальні, новаторські рішення, які дозволяють досягти найновіших технологічних досягнень, зберігаючи універсальні та перевірені методи, коли вони працюють без будь-яких проблем.

Це бачення включає створення аукціону нового покоління та комерційної платформи, заснованої на технології блокчейнів, де децентралізація даних значно покращує безпеку збережених даних, а перевірка на багато вузлів гарантує лише одну версію правди. 



BLOCKCHAIN ​​НА АЛЬГАТОВИХ ПЛАТФОРМАХ 

Технологія Blockchain має потенціал для вирішення багатьох проблем, з якими стикається не лише галузь електронної комерції на декількох рівнях її функціонування. Неодноразово доведено, що діюча діюча модель електронної комерції є недостатньою, а відсутність її еволюції може мати негативні наслідки для всіх учасників цього ринку по всьому світу - наприклад, крадіжка даних минулого року з сайту Equifax взяла більше 143 мільйонів американців.

Існуючі компанії мають все більше труднощів при поясненні деталей джерел постачання або прихованих витратах на товар чи послугу. 



КОРОБКИ НА АЛІГАТО ДОСТАВА 

Одним із основних припущень повністю функціонуючої платформи Aligato 2.0 є створення системи доставки з використанням автономних безпілотних літаків. Система повинна працювати на лініях B2C (бізнес-споживач) та C2C (споживач-споживач) лінії, доставляючи відправлення до ста кілограмів до дверей замовника.

Створена система буде автономною та без зіткнень. Для забезпечення оптимальних умов для можливості літаючих безпілотників буде використовуватися існуюча інфраструктура нерухомості. Кожна з вибраних точок переміщення / точок матиме власну "станцію передачі", яка буде інтегрована з койноматом. Крім того, система «Drone Link» дозволить вам фізично перебрати вантажі в разі технічних проблем або несправності безпілотника. 

АЛІГАТИ ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ

Простота обслуговування, особливо з технічної точки зору, важлива для нас, тому ми плануємо Алігато стати дуже інтуїтивно зрозумілою платформою. Користувач, що починає працювати з нашою платформою, керується автоматизованою системою управління. У той же час ця система буде спостерігати за поведінкою користувача та навчитися працювати з ними. 

Система AI також буде відповідати за автоматизацію системи продажів за допомогою пропозицій, створених на основі попередньої взаємодії з користувачем. Залежно від ваших уподобань, процес може бути виконаний вручну або за допомогою AI. 



SYSTEM PAY VIA EYE 

Одним з найбільш інноваційних технологічних аспектів проекту є впровадження системи платіжної системи через очі для своїх потреб, тобто схвалення транзакцій за допомогою сканування ірису.



Коли ви уважно стежите за людською райдужною оболонкою, ви можете побачити унікальне розташування ліній і складок. Навіть для однієї і тієї ж людини ця система буде іншою для кожного ока. Найважливішою особливістю райдужної оболонки щодо методів перевірки або оплати є його незмінність у часі. Завдяки цьому ірис може діяти як біометрична безпека. 

Наша команда планує впровадити технологію PvE, використовуючи правильні алгоритми з існуючих пристроїв, створюючи свій власний сканер для запуску PvE як одного з доступних способів оплати на платформі Aligato. Більше того, для підвищення безпеки транзакцій, платіж за допомогою PvE вимагатиме додаткового авторизації (2FA) - це може бути SMS із кодом, Генератором кодів Google або заздалегідь визначеним PIN-кодом. 



ЗАГАЛЬНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Токен AligatoCoin створюється за допомогою стандарту ERC20 в мережі Ethereum. 



Token Name: AligatoCoin 
Token Символ: ALC 
Платформа: Ethereum (ERC20) 
Процес розподілу: Токени ALC будуть доставлені після того, як ICO закриє Crypt-Currency 
Unit (Token) Ціна: 1 ALC = 0,50 USD 
Мінімальний розмір криптокультурних токенів для купівлі: 1 ALC 



Pre-ICO Відкрито: 20.04.2018 (12:00 CET) 
Попередня ICO закриття: 29.07.2018 (12:00 CET) 
ICO Відкрито: 30.07.2018 (12:00 CET) 
ICO закриває: 30.08.2018 (12:00 CET) 
М'який шапка: 1 000 000 ALC 
Ціль: 35 000 000 ALC 
Максимальний обсяг випуску криптовалюти (Hard Cap): 70 000 000 ALC
Захист інвесторів: якщо мінімальна ціль не буде досягнута, кошти будуть повернуті інвесторам після того, як ICO закрив 
максимальний 
обсяг криптовалютного пропозиції: 100 000 000 ALC Token Distribution: Aligato 30%; краудфандінг інвестори 70% 
Оплата: BTC, ETH, LTC, DOGECOIN, ATB, Aligato.pl (PLN і USD) 

ROADMAP 


PARTNERS 



ALIGATOCOIN хороша програма ICO. 
Думай, що бізнес досить фантастичний. Він регулярно залучає людей. 
Досвід роботи та кваліфіковане співробітництво важко досягти. 
Ми можемо побудувати здатність до досягнення цілей. 

Додаткова інформація Відвідайте ALIGATOCOIN Посилання: 

Веб-сайт: https://aligatocoin.io/
Бібліотека:https://aligatocoin.io/whitepaper/aligatocoin-whitepaper-en.pdf
Twitter: https://twitter.com/aligatocoin_io
Facebook: https://www.facebook.com/aligatocoin.io/
Telegram: https: // t.me / aligatocoin


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment