Короткий огляд CoTrader

Written By Unknown on Tuesday, August 28, 2018 | 9:10 AM


Ми завжди прагнемо процвітання, однак ми працюємо і не отримуємо доходів, це завжди мало. Завжди є мета, це може бути: нова машина, відпочинок, новий будинок або просто ваше власне задоволення, але, на жаль, це не завжди все відбувається відповідно до плану. Людина може заощадити гроші в банку, але хтось не вірить. До цих пір ми знаємо багато методів множення доходів, але всі вони мають прямі або опосередковані зв'язки з інвестиційною діяльністю.
Ви можете інвестувати в нерухомість або озирнутися, ми розуміємо, що нам потрібна крипто-валюта і вкладені в них найкращий спосіб збільшити наш капітал.
Багато людей запитує себе, але де краще вкладати гроші? Для цього були розроблені інвестиційні фонди, де люди довіряють своїм грошам для професійних інвесторів. Але що викликає це? Тепер цей м'яч дуже непрозорий, є багато шахраїв. Нерідко інвестиційні фонди маскують фінансову піраміду.

Я передаю вам рішення CoTrader

У майбутньому, коли більше активів буде визначено іншими криптографічними проектами, ці токенові активи будуть торгуватися в CoTrader.
Це включає акції, що символізують, фінансові інструменти, нерухомість та інші.

Як це працює?

Легко вказати на інший криптон , як Bitcoin, наприклад, Ефіріум, тому що в відміну від ОТК активів , як долар в Tether легко довести , що правильний Bitcoins кількості купується і продаються в кожній угоді Ефіріум. Тим НЕ менше, CoTrader немає необхідності чекати , поки все активи не позначаються , щоб підтримати його.
Для початківців розробляються криптоскопи, технологія атомних свопів з міжблочними схемами. 
Які проблеми вирішуються платформою?
  •   CoTrader Тепер на вашому розширенні мережі , щоб задовольнити кілька сот інвестицій платформи пропонує конкретний вид послуг для своїх клієнтів. Хтось пропонує інвестиції в нерухомість, золото, технології та інші.
  •  Проте всі ці області не забезпечують значного збільшення, і ризик завжди є досить високим.
Найкращим інвестицією на даний момент є купівля криптої валюти, але слід розуміти, що кожен може зіткнутися з такими труднощами:
1. Важко зрозуміти, де інвестувати свої гроші.
Справді, зараз ви можете знайти кілька тисяч різних валют і жетонів, але зрозуміти, де вкладати свої гроші дуже важко. Наприклад, не всі валюти зростуть, а деякі можуть навіть не існувати, тому цю проблему треба уважно розглянути.
2. Немає базових знань про зберігання криптової валюти.
Багато людей не захищають свої кошечки будь-яким способом або навіть ведуть до шахрайства. Перш ніж почати працювати з криптовалютами, ви повинні з'ясувати, як захистити себе та зрозуміти, які схеми шахрайства наразі існують.
3. Ви не можете довіряти цій інформації.
Крім того, люди не можуть довіряти інформацією у відкритому вихідному коді. Зрештою, багато компаній випускають жетони, сміливо купуючи рекламні статті.
Платформа CoTrader здатна вирішувати всі ці проблеми, оскільки її діяльність відкрита, і робота побудована на технологіях блокування, що виключає можливість шахрайства користувачів.

Що таке гарантія?

Спритний контракт гарантує кожному користувачеві, що тільки ті, хто може зняти свої кошти, і що менеджер може приймати лише схвалені платежі з доходу, що перевіряється в відрядженні. 

CoTrader конфіденційність запатентована система, яка підтримує алгоритм інтелектуальних засобів, може приховувати торгові стратегії трейдерів і менеджерів, в той же час відкрито довів рентабельність своїх анонімних коштів на блокбастер.
 Оскільки CoTrader управляється інтелектуальними контрактами, менеджери фондів мають право входити в ICOs та PreICOs у своїх портфелях, щоб скористатись початковими знижками для груп, пропонованих багатьма ICO.
Таким чином, CoTrader також є першим світовим ф'ючерсів на ICO. Це пов'язано з тим, що розумні кошти, які отримають іконки ICO в майбутньому, можуть бути продані. Це означає, що якщо менеджер фонду залучає інвесторів до ICO, а деякі інвестори хочуть ліквідувати свої акції, в тому числі ICO-токени в майбутньому, вони зможуть обмінюватися ними з коштами.

Оцінка членів команди проекту

Члени команди сказав :. «Через платформу CoTrader, ми демократизувати засоби і дізнатися , як ви можете використовувати їх для цифрового світу  . Наша мета полягає в тому, щоб надати людям з максимальних результатів в найкоротші терміни і забезпечити фінансову свободу більше  , ми робимо це, пов'язуючи інвесторів обидві сторони і надати інструменти , щоб швидко і легко зробити сильні фінансові рішення ".

Які додаткові можливості матиме платформа?

1. CoTrader підтримує торгівлю ІМО. На платформі буде обрано ICO, що має перспективу розвитку. 

2. Платформа представлятиме всі активи, що торгуються на біржі, використовуючи нашу стратегію. Таким чином, CoTrader підтримує криптографічні валюти, шорти, опції та інше. 
3. СoTrader реалізує децентралізовані протоколи, які будуть швидкими та безпечними з підтримкою конфіденційності. 
4. СoTrader буде побудований з власним відділенням, який буде швидким і безпечним за підтримки інтелектуальних контрактів

Звичайно, СoTrader - це ринок інвестиційних фондів, побудований на структурі супер-DEX. Також застосовується технологія Smart Funds. Цей протокол призначений для збільшення анонімності та стандартизації жетонів. 

ICO

Назва токену: COT 

Платформа: Ethereum 
Стандартний знак: ERC20 
кількість випущених жетонів: 100,000,000,000 COT 
Ціна за знак: 1 ETH = 1 000 000 COT 
Оплата: ETH, BTC, LTC, BCH 
м'яка печатка: - 
закрити жорстку: 10 000 000 доларів США

Додаткова інформація:

Веб:   https://cotrader.com/
Телеграма:   https://t.me/cotrader



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment