HUSSY.io

Written By Unknown on Thursday, August 30, 2018 | 8:02 AM

Hallo хлопці знову зустрітися зі мною, я буду описувати статтю, в якій я розповім про проект HUSSY.IO, а також для отримання більш докладної інформації, давайте розглянемо наступну дискусію: 
HUSSY.io являє собою набір лексем, які розроблені, щоб зробити платформу, засновану blockchain, що дозволяє повіями і клієнтами для обміну криптовалюта для сексуальних послуг. Hussy платформа буде забезпечувати перевірку як для постачальників послуг і клієнтів, щоб звести до мінімуму можливість передачі венеричних захворювань і можливих випадків торгівлі людьми.
Моделі Hussy Blockchain для функції дорослих робота Послух KYC- Hussy Кожен учасник повинен заповнити «Знай свого клієнта», щоб переконатися, що вони досить старі. інформація Протоколу по належної обачності, щоб з'ясувати деталі і після затвердження постачальника послуг, отримала сертифікат KYC.
Професійний захист здоров'я у випадках захворювань на НПВП, високий сексуальний сектор, HUSSY надасть інформацію про сертифікати STD сертифікатів STD.
Підтвердження схвалення від Постачальника послуг та клієнта також буде сканувати QR-код за допомогою мобільної програми HUSSY, щоб дізнатися про свою згоду на секс із іншими сторонами. Договір про погоду входить у базу даних міських блоків, щоб підтвердити та захистити сховище.
Блокчай це рішення 
  • Наше рішення дозволить революціонізувати технологію Blockchain.
Рішення, запропоновані компанією HUSSY у вирішенні проблем, стикаються із сексуальними працівниками, які використовують технологію блокчейнів, в силу своєї природи:
  • Забезпечити сторонніх платформах
Hussy не тільки інший супроводжує платформи, але супутньої інфраструктури. Ми юридично здатні працювати платформа супроводжуючи наші власні тільки в деяких країнах, але будь-хто може відкрити свій власний супроводжуючи платформу анонімно в будь-якій країні і приєднатися до Hussy розподіленої інфраструктури для поліпшення статус-кво світової секс-роботи галузі. 
  • Неможливо закрити
Характер децентралізованої інфраструктури HUSSY майже неможливо закрити. Наші рішення стійкі до таких правил, Fosta / Sosta і будь-який бажаючий може відкрити новий список з використанням платформи інфраструктури Хассі. Тільки власник даних, який контролює дані, ніхто інший, хто може видалити або змінити навіть наші дані, навіть не перераховані платформи і навіть правоохоронних органів.
  • гнучка графік розрахунку вартості заробітку
Лістинг платформ спирається на чесні витрати на рекламу, які оновлюються відповідно до запитів на послуги сексу в певний час і місце. Кожен постачальник послуг може вибрати додатковий плату за перелік, тим більша вартість, тим більше шансів, що вона буде запропонована потенційним клієнтам. Всі збори сплачуються в токентах ERC-20. 
  • жоден клієнт не витрачає часу чи грубий
Клієнтам пропонується стимулювати внески в цінні папери до організації зустрічей. У випадку неприйнятної або образливої ​​поведінки клієнт ризикує втратити депозит. Крім того, постачальники послуг можуть запропонувати клієнтам розміщувати замовлення на депозит для фільтрування клієнтів, які витрачають час на резервування, але ніколи не з'являються на засіданнях. 
Перевага HUSSY 
Секс працівники та децентралізовані клієнти можуть вільно працювати і торгувати між собою, не вимагаючи сторонніх платіжних послуг. 
Анонімність користувальницького інтерфейсу працює за допомогою технології блокчай, а з її анонімністю вказує, що ідентифікатор користувача залишається конфіденційним після перевірки 
Задоволеність безпекою в галузі безпеки та медичні огляди KYC допомагають обидві сторони на платформі HUSSY безпечно лікувати здоров'я, оплату та якість обслуговування. 
Гнучкий графік платежів різноманітних секс-послуг в HUSSY дозволить клієнтам сканувати ставки та платити свої гроші з найкращою ціною за гроші.
 про ICO 
HUSSY HUS Token ICO 
HUSSY має намір випустити загальну дату продажу ICO після завершення приватної продажу.
Державні лексеми продаються за 50 мільйонів людей 
Приватні продажі 10 мільйонів жетонів HUS 
Казначейські резерви 21 млн. Грн. 
Програма 
3 мільйони членів команди HUS та 13 мільйонів радників HUS 
Рання адаптація 3 мільйонів 
Деталі HUS від токенів 
Тикер-HUS 
Отримувати - ETH 
Модель ERC-20 
Жорстка кришка 30 000 000 доларів США 
М'яке покриття 3 000 000 доларів США 
Токени забезпечують 100 000 
HUS Token для продажу 60 000 000 HUS
Розгортається дискусія щодо необхідності захисту працівників секс-бізнесу від посилення насильства щодо них, і HUSSY, схоже, знайшла рішення цієї загрози. Проте значні втрати, пов'язані з послугами блокчейнів, є юридичними та моральними зобов'язаннями в багатьох країнах. Незважаючи на те, що це усуває сором, безпеку та безпеку секс-індустрії через криптовалюту, багато країн мають правові відносини з сексом за гроші, залишаючи криптовалюта.
Для отримання додаткової інформації відвідайте посилання нижче:

★ Веб-сайт ★ Піч колода ★ Тираж ★ Twitter★ Facebook ★ Reddit ★ Telegram ★ Середній★ Instagram ★ GitHub ★ Bitcointalk ANN ★



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment