Home » , , , , , , , » BRAVO - Анонімний мобільний платіж

BRAVO - Анонімний мобільний платіж

Written By Unknown on Monday, October 8, 2018 | 6:04 AM


Вітаю вас з усіма читачами, в цій статті я обговорюю, що саме це нововведення та новаторські інновації, і я буду вдячний вам за місце до кінця.
Завдяки світовій технології, змішаної з ідеєю цього BRAVO, що дозволяє досягти успіху цієї платформи і виставити його в дикій природі своїх суперників з його винятковими передовими зусиллями, як кутовий камінь і швидке перетворення, щоб розвиватися.
Огляд
BRAVO BRAVO тягне за собою наступне покоління, основне, анонімне рішення для мобільних платежів для повсякденного використання для надання можливостей професіоналам послуг, артистам, малих торговцям ... та всім іншим
BRAVO, спочатку працював на оплату частин, що надаються художникам та експертам служби, працює в бета-версії як універсальний етап розрахунку для спільних (P2P) бірж, які є послідовними, безпечними та загадковими. На сьогоднішній день BRAVO має мережу з кількох
величезних динамічних клієнтів, які заробляють величезну кількість доларів у фіатинських грошових одиницях (урядова грошова підтримка, наприклад, у доларах США, євро, єнах).
Після плідної перевірки ідеї, компанія BRAVO почала збирати образну гібридну блокшанову платформу з послідовною клієнтською універсальною клієнтською зустріччю (UX), яка підтримує за запитом відкриті та приватні розстрочки, використовуючи токени BRAVO (BVO).

ПРОБЛЕМИ
BRAVO розкриває різні перешкоди в межах існуючої клієнтської безпеки ринку платежів, методів блокування та криптографічних грошей для розстрочки. Інновація є сильною, однак є ще величезні труднощі, які ми хочемо покращити та освітлити.
Все включено, ми переходимо до безготівкового суспільства, але мільярди людей не мають банківських послуг і повинні залежати від грошей, щоб заробляти на життя і платити за товари та послуги
Криптографічні гроші залишаються в значній мірі недоступними для переважної більшості та організаціям завдяки своїй складності
Масовий підбір існуючої платіжної платформи для блок-чейну суперечило
впливу їх контурів та відсутності легко зрозумілих інтерфейсів. Вони мають заплутану процедуру проходження боргу та систему керування ключем, і пропускають позначку з точки зору неясності та безпеки. Плата за транзакції може бути дорогою, а платформа полегшиться через високу латентність.16 16 Ця складна і зараз і незручна клієнтська зустріч приховує прямоту та якість інновацій блоків.
Захист та безпека розстрочок та індивідуальна інформація зберігає наголос на
покупців. Blockchain з'являється, як ніби відповідь, але використання важко, а обмін, можливо, простежується17. 18
Рішення
Solution
BRAVO створює платформу клієнтської оплаті, керовану блоком, яка розміщує рекламні технологічні завдання за допомогою наявних мікроплатежів, одночасно розширюючи придатність та асигнування для двох покупців та організацій.
Для довгих відкритих або приватних ключів або зберігача ключів не вимагається, або субсидіює заяву BRAVO. Для забезпечення повного контролю та доступу до своїх токенів та резервів. Клієнти мають базову, але безпечну конвенцію щодо відновлення шаблону. BRAVO продовжує працювати на обмежувальній платформі блок-чейнов, розробленій нашою командою розробників, для підвищення безпеки, респектабельності та корисності. Ми зробили конвенцію про анонімні платежі як відповідь на покращений захист.
Наша група після продемонструвала успіх у сфері мобільного та цифрового транзакцій Fiat, почала будувати нашу платформу блокування блоків, щоб запустити додаток BRAVO для переносних розстрочок, посилити оновлену секретність та безпеку, покращувати процес реєстрації та відновлення процесу криптообміну, а також отримати прямий PIN-код до коду, що полегшує роботу використання. Оскільки просування нашої MVP та бета-форм в США, наша група зосередилася на підвищенні бортової якості, консистенції KYC / AML, шифруванні інформації, токенінгу та безпеці.
Користувачі мають повний контроль над конфіденційністю, коштами та платежами, які виконуються протягом декількох секунд без банку-посередника або сторонніх платформ блокування блоків, а також без комісії. BRAVO також призначений для інтеграції з та іншими
додатками.
Блок-схема BRAVO - це завершення довгих досліджень, зворотного зв'язку з клієнтами, інженерії та проектування. Інновація Blockchain дозволить BRAVO масштабувати швидше і відповідати значно більшій клієнтській базі. Він оновлює клієнтську невизначеність та обмінюється прозорість, а також розширює доцільність та охоплення, поширюючи загальне середовище BRAVO на унікальній платформі, яка є послідовною та стабільною.
АТРИБУТИКА
Гібридний блокчейн дозволяє отримувати замовлення від звичайного блочного циклу до таємничого
блочного шаблону за запитом з конфігурацією облікових записів Incognito за додаткову безпеку.
Розміщення токенів БВО готові здійснити будь-який внесок, включаючи чайові,
мініатюрні розстрочки та великі розстрочки.
Активи та розстрочки реєструються (зберігаються) на рахунку клієнта на BRAVO негайно (низький рівень працездатності) після обміну.
Обмін, зареєстрований на блок-схемі BRAVO, не може бути змінений або змінений.
Основна схема підтвердження запису та рекуперації, щоб забезпечити повний контроль,
що більше, доступ до токенів та активів в 100% випадків.
Завдяки нашому застосуванню Messanger Assets можна підключити до приватного повідомлення
БРАВО ЕКОСИСТЕМА
Екосистема BRAVO складається з взаємодії між БВО та Fiat на одній і тій же програмі при проведенні транзакцій через наш оригінальний блочний блок. BVO може бути використаний для підказки або платити кожен з криптовалютою. З часом BRAVO запропонує повний комплект інструментів для різних галузей промисловості, а також буде можливим для altcoins з комісіями, сплаченими на BVO (і це стимул, змушуючи витрати для інших трохи вище).
Покоління Token Події (BRAVO Coin - BVO)
Що таке BRAVO (BVO) токен?
BVO надає можливість підказувати або платити і отримувати оплату за допомогою криптовалюти просто та анонімно. BRAVO токени визначаються і реєструються за допомогою абревіатури ринку: "BVO". BVO - цифровий токен, який можна розділити на 8 десяткових знаків.
Розпізнавання BRAVO
Використовуйте маркери BVO, щоб підказувати, платити або отримувати платіж просто, необмежено та анонімно. Рішення токенів BRAVO забезпечує можливість здійснення платежів, зосереджених на мікро-трейдерах, мікроплатежах та чайових операціях. У цьому світі неминуче перейдемо до спільноти без грошей, маркерів BVO, похвалив
бездоганний досвід користувачів і нашу масштабовану технологію, побудовану для сучасних споживачів і готова до прийняття справжньої глобальної маси цифрових валют.
Білої лістингу та токеноміки: BRAVO (BVO) - ICO
Назва токену: BVO
Token Type: ERC-20
Загальний токен: 1,000,000,000
% Token For Sale: 50%
Token Sales Period: TBA
Token Ціна: $ 0.10
Hard Cap: $ 34,700,000 Надходження
валюти: ETH , BTC & USD
Громадянство прийнято: все, крім Китайської Народної Республіки, Сінгапуру, США та Канади.
Розподіл токенів
Витрати бюджету
КОМАНДА
Для більш детальної інформації відвідайте:

----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347774
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment