Home » , , , , , , , » Orbis - Майбутнє грошових переказів, платежів та інвестицій базується на технологіях електронних грошей та блокчейнів

Orbis - Майбутнє грошових переказів, платежів та інвестицій базується на технологіях електронних грошей та блокчейнів

Written By Unknown on Friday, October 5, 2018 | 7:06 AM

1.png
Сьогодні існує безліч проектів ICO, які привертають увагу інвесторів. Це децентралізована платформа, яку ми розглянемо сьогодні. ORBIS має безліч функцій, які роблять його дійсно унікальним та перспективним. Інвестори можуть інвестувати в майбутнє, що йде зараз!
Про Орбіс
Спосіб оплати за допомогою мобільних технологій NFC та дебетової картки, наданої компанією Orbis, стане наступним кроком у зменшенні руху грошових коштів на ринку. Бездротові точки продажу допоможуть невеликим торговцям, самозайнятимся, невеликим, а також всім ми знаємо багато проектів і системи електронних грошей, як Bitcoin, Riple, Viacoin і багато хто. Інші компанії надають лише віртуальні послуги. Орбіс планує відкрити філії у всьому світі, матимуть банкомати з самообслуговуванням, а одна з віртуальних реальних клієнтів обслуговує службу автоматично забезпечує вклади, вилучення, сплати, платежі та валютні інвестиції. Команда Orbis забезпечить професійні маркетингові та інвестиційні послуги на основі інтелектуального контрактного програмного забезпечення, яке допомагає компаніям розпочати молоде, благодійне бачення, ми також допоможемо суспільству принести технології в місця, де всі рибалки
Orbis надасть інноваційні послуги з передачі та інвестування з використанням криптовалютних карт та технологій блокування. Виявляється, Orbis є найбільш комплексним рішенням, включаючи включення в основу ряду важливих інструментів для учасників ринку електронних грошей.
Платформа використовуватиме світову мережу ідентифікаторів, сканерів ідентифікаційних карток, підтвердження ідентифікатора та підтвердження кредитної / дебетової картки, сертифіката SSL та перевірки 2FA.
Таким чином, у складі Orbis стали одночасно дві криптовалюти, кошик, цінні папери, дебетові картки, POS-термінали, мобільні платіжні системи, мережа філій, офісів та франшизи. , віртуальний маркетинг та підтримка проекту блоків на залученні коштів через кредит.
Orbis пропонує, в тому числі можливість вкладати криптовалюта, видалити її у формі фіатной місцевої валюти, здійснювати перекази, платежі та інвестиційні послуги. Все це досягається шляхом створення деяких ефективних рішень та інструментів.
Проект Orbis дає можливість людям, які не мають дебетової картки, що володіють банківськими продуктами, використовують додаток Orbis для мобільних пристроїв для штрих-коду смартфона та QR-коду за допомогою проекту, який фінансується за рахунок прибутку компанії.
2.png
Проблеми, які вирішили ORBIS
Є багато неприємних моментів, з якими стикаються традиційні корпоративні користувачі:
Для виконання необхідної транзакції потрібні надто складні операції. Банківські клієнти часто не можуть отримати необхідний рівень обслуговування;
Проблема з електронними грошима - деякі централізовані послуги не працюють з цим платіжним інструментом;
Безпека є основною проблемою цього сегмента. Користувачі стикаються з багатьма шахрайськими намірами, щоб отримати свої гроші.
Творці децентралізованої платформи ORBIS впевнені у успіху свого проекту. Вони витратили багато часу на дослідження та розробку своєї продукції. Розгортаючи блокові системи, користувачі платформи зможуть виконувати будь-яку транзакцію безпечно та якісно. У майбутньому планується створити свій власний гаманець - чудову можливість надійно зберігати та переказувати гроші та обмінювати електронні гроші на інші валюти чи фонди.
3.PNG
Чому проект ORBIS заслуговує на підтримку?
Члени команди розробників ORBIS завжди можуть спілкуватися з користувачами - вони активно беруть участь у різних форумах і конференціях. Це чудова можливість попросити творців проекту - вони зможуть детально прояснити особливості функціонального використання платформи.
Існують деякі випробувальні прототипи, які можна переглянути за допомогою порту ORBIS. Тут кожен користувач може бачити переваги цієї платформи, залишаючи свої власні коментарі. Розробники обов'язково повинні це враховувати - адже саме так ви можете покращити функціональність вашої ORBIS ієрархії.
Багато інвесторів погодились підтримати проект. Це показує, що навіть досвідчені професіонали цього сегменту також розглядають перспективну децентралізовану платформу ORBIS.
Очевидно, рішення Орбіса є дуже складним. Це не просто блоковий проект для створення децентралізованого обміну або запуску нового виду електронних грошей. Творці цієї платформи стурбовані тим, що їх користувачі отримали багато реальних послуг та можливостей, і висловили цю думку в службі.
Для отримання додаткової інформації відвідайте посилання нижче:
Веб-сайт: https://orbistransfer.com/paper
https://orbistransfer.com/downloads/Orbis_White_Paper.pdf
Telegram: https://t.me/orbisgroup
Twitter: https: / /twitter.com/OrbisToken
Facebook: https: //facebook.com/orbistoken



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment