Loligo - огляд проекту

Written By Unknown on Friday, October 19, 2018 | 12:06 AM

Image result for loligo ico logo

Опис проекту LOLIGO

Я так дивлюся, що проблема проведення ICO і все, що з цим пов'язано, турбує сьогодні не один підприємницький мозок. Ми знову будемо в рамках цієї статті обговорювати проект, який спрямований на поліпшення інвестиційного клімату в уже достатньо вивченою нами сфері блокчейна.
LOLIGO пропонує краудфандінг платформу, яка дозволить повернути довіру інвесторів до ICO, так як вона буде прозорою, безпечною і відсівати шахрайські проекти. Здавалося б, що все це ми вже чули, але на ділі LOLIGO пропонує кілька цікавих ключових відмінностей, про які ми поговоримо далі.
 

По-перше, LOLIGO випускає власні маркери, які можна Майні. Тобто вони беруть за основу не ту схему, де їх токен був би утілітним і використовувався б для оплати послуг всередині платформи, а беруть за основу схему роботи біткоіни. Тут є кілька функцій, які вони безпосередньо запозичують у криптовалюта номер один: обмежений випуск, зростаюча складність Майнінг, обмежений час видобутку.По-друге, LOLIGO підтримує концепцію DAO, ту саму від Бутеріна, де smart контракт може бути скасований з боку інвесторів і компанія нічого не отримає. Крім цього у LOLIGO є потужна основа в особі материнської технічної компанії. Там можуть і софт написати і блокчейн контракт повністю пропрацювати, і аудит провести, і взагалі повний спектр супроводу ICO від "а до я".
Проблема і рішення від LOLIGO
Про проблеми ринку ICO ми говорили вже неодноразово, тому просто пройдемося поверхнево для тих, хто не в курсі. Ми маємо величезний багатомільярдний ринок, але довіру до нього ґрунтовно підірвано в особі проектів, які і шахрайські і непрофесійні.
Так-так, бувають випадки, коли компанія не випускає кінцевий продукт не тому, що вона спочатку хотіла так зробити, а через елементарну відсутність поняття як це все зробити. Гроші начебто й зібрані, але професіоналізм за ці гроші не купиш.
LOLIGO відразу буде припиняти подібні дії, завдяки власним ресурсам з аудиту і оцінки потенційних ICO. Буде, звичайно, і окрема децентралізована система оцінки, але первинно функцію перевірки бере на себе саме сам проект.
Токен і ICO проекту
Отже, незважаючи на те, що LOLIGO використовуватимуть в майбутньому власний блокчейн, ICO вони проводять на платформі Ethereum. Токен отримав назву LLG. Потім, коли власний блокчейн буде функціонувати, всі власники токенов отримають еквівалентні суми там, а ERC 20 токени будуть спалені.
Для продажу є 16 мільйонів токенов за ціною від 75 центів до 1.07 долара США за 1 LLG.
Продаж пройде в 3 етапи: Private Sale c 1 вересня по 10 жовтня, Public presale з 11 жовтня по 19 жовтня (саме на перших двох етапах ціна за 1 токен буде 75 центів), Crowdsale з 20 жовтня по 25 листопада.
Планка Soft Cap встановлена ​​на позначці в 950 тисяч, Hard Cap на позначці в 12 мільйонів, природно все в USD.

Якщо ж подивитися на всі випущені токени, то вони будуть розподілені наступним чином:
70% буде продано в рамках ICO;
15% піде до маркетологам;
9% залишаться у команди і засновників;
3% підуть як оплата за роботу консультантів;
3% відправляться баунтістам.
Зібрані кошти будуть поділені в таких пропорціях:
50% піде в відділ розробки;
30% дістануться маркетинговому відділу;
12% на різні операційні витрати;
5% на розробку додаткових сервісів;
3% різні невраховані витрати.

В цілому можу сказати, що проект цікавий своєю концепцією. Якщо вникнути уважніше в WhitePaper проекту, посилання на який Ви знайдете нижче, то там знаходиться дуже багато цікавих ідей. Якщо у LOLIGO вийде їх реалізувати, то своє місце під сонцем вони точно займуть.
посилання
https://loligo.co/ 
https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0 
https: // twitter. com / Loligo_co 
https://medium.com/@Loligo_co 
https://t.me/loligoico 
https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-ONEPAGER.pdf 
https://www.facebook.com/loligo .co


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment