Home » , , , , , , , » BRAVO робить платформи стільникового платежу підтримуються блокчином

BRAVO робить платформи стільникового платежу підтримуються блокчином

Written By Unknown on Monday, October 8, 2018 | 6:05 AM

Привіт усім, я представити проект про BRAVO. Якщо ви хочете приєднатися до проекту BRAVO, ви можете побачити таку посилання:
BRAVO розпочався у 2014 році з підходом на низовому рівні і був знов і знов створено, з повторною розробкою, що включає відгуки користувачів у розробці програмного забезпечення життєвий цикл. Ці великі дослідження та розробки дозволяють швидко відстежувати наші продукти, коли ми виробляємо стільникові платформи для оплати. Після підтвердження успішної концепції, в якій обробляються мільйони доларів у доларах США за допомогою наших додатків для iOS та Android, ми зараз запускаємо платформу наступного покоління, яка підтримується блокчином.
Виклик
BRAVO вирішує різні перешкоди на поточному ринку платежів, конфіденційність користувачів, способи блокування та криптова валюта. Ця технологія є сильною, але існують значні проблеми, які ми прагнемо покращити та вирішити.
В усьому світі ми рухаємося в суспільство без грошей, але мільярди людей не мають банківських рахунків і повинні залежати від грошових коштів, щоб заробляти на життя та платити за товари та послуги.
Криптовалюта залишається в основному недоступною для більшості людей та підприємств, що через його складність.
Масовий впровадження існуючої платіжної платформи на блокування негативно вплинуло на дизайн та відсутність простий у використанні інтерфейсу. Вони мають складний процес на борту та ключову систему управління, і вони не забезпечують анонімність та безпеку. Вартість транзакцій може бути дорогими та повільними платформами через високу латентність. Складні, а іноді і незграбні користувачі не забувають про простоту та силу технології блокчейнів.
Конфіденційність та безпека платежів та особистих даних продовжують турбувати споживачів. Blockchain виглядає як рішення, але його застосування складне, і транзакції потенційно відслідковуються.
На ідеальній платформі користувачі можуть зареєструвати та створювати обліковий запис з KYC / AML (знати своїх клієнтів і відмивати гроші) бездоганно в лічені секунди. Система повинна мати можливість виконувати операції без введення довгого приватного / відкритого ключа; повинні мати можливість підтримувати особисті, безпечні та анонімні платежі безпосередньо з мобільної програми, зменшуючи ризик хакерства та фішингу в Інтернеті; і, нарешті, повинен мати можливість зберігати зашифрований та захищений обліковий запис, але ніколи не втрачаючи доступу та володіння токенами.
Рішення BRAVO
підтримує платформу мобільних платформ блоку, що усуває технологічні проблеми з сучасними ринками мікроплатежів, підвищуючи їх зручність та прийнятність для споживачів та бізнесу.
Чому браво?
BRAVO розробило рішення:
Сила, підтверджена версією Fiat, доступна з 2015 року на ринку США.
У 2019 році BRAVO випустить оновлення, щоб оплатити нашу крипто-валюту (BVO Token), яка забезпечує миттєві, безпечні та анонімні платежі по всьому світу.
BRAVO будується і працює на платформі блокади.
BRAVO є однією з небагатьох ICO у реальному світі
Існуючий бізнес.
Розроблено рішення.
На відміну від цього, менше ніж 9% компаній-членів вийшли із заснованих підприємств, і майже половина з них не розробляли продукти до кампанії ICO.
BRAVO швидко росте
BRAVO має спільноту десятків тисяч активних користувачів у кількох вертикалях:
Промислові культиватори
Платежі за
розрахунками за міжгосподарськими розрахунками Платежі
мікро-торговців
Коротка історія BRAVO
У кінці походу на півдні штату Юта засновники BRAVO опинилися поза грою за поради та отримали пішохідні гіди. У той час вони придумали просте уявлення про плату або анонімність, поважаючи конфіденційність обох сторін.
Компанія була заснована в 2014 році випускниками TechCrunch Disrupt Battlefield випускників, Марії Луни, MBA та доктора Ектора Родрігеса. Гектор - лікар з досвідом досліджень та технологій (ANN) 21, а Марія - магістр ділового адміністрування (MBA) з Університету Індонезії, Техас, в Остіні. Разом вони запустили декілька нових компаній у галузі технологій, маркетингу та медицини.
Мінімальний життєздатний продукт BRAVO (MVP) був створений та запущений на TechCrunch Disrupt в Сан-Франциско у вересні 2015 року, де він виграв Нагороду з вибору аудиторії.22 З тих пір BRAVO продовжує розвиватися далеко за межами ринку тестування Арізона та органічно досягла 1000 міст Америки. Союз.
Конкурентні переваги BRAVO
Технологія BRAVO є піонером ринку анонімних, особистих та безпечних стільникових платежів, які плавно виконуються, шукаючи людину, яку ви платите за сусідні місця, або шукати ім'я користувача чи псевдонім без надання особистої інформації, достатньої оплати.
База та сила BRAVO базуються на нашій здатності перекладати інтеграцію блочного ланцюга в простий інтерфейс користувача та наше основне розуміння конфіденційності та безпеки. Ми покладаємось на активну спільноту користувачів, нашу команду та інноваційні технології.
Надішліть платіж за допомогою блок-схеми
BRAVO Pay продовжує надавати фінансові повноваження новій генерації, яка оцінює простоту, конфіденційність та прозорість за допомогою платіжних рішень, призначених для масового прийняття платежів за схемою!
Починаючи з початку 2017 року, BRAVO почав свою еволюцію в Blockchain. Приєднуйтесь до нашого білого списку, щоб дізнатись більше про майбутні жетони.
ЕКОЛОГІЯ БРАВО Еволюція
BRAVO полягає в взаємодії між БВО та Fiat у тій же програмі, коли ми здійснюємо транзакцію через нашу первісну блокову ланцюжок. БВО може бути використаний для опитування або оплати будь-кого, використовуючи крипто-валюту. З часом BRAVO запропонує повний спектр інструментів для різних галузей промисловості, і це також буде можливим для альтнених з оплатою в БВО (і це стимул, що робить витрати на інші alts трохи вище).
Створення токену події (BRAVO Coin - BVO)
Що таке BRAVO (BVO) токен?
BVO надає можливість перемогти чи платити за криптову валюту і отримувати її просто та анонімно. Знаки BRAVO ідентифікуються та реєструються за рахунок зменшення ринку: "BVO". BVO - цифровий токен, який можна розділити на 8 цифр після десяткової крапки.
Рішення маркера BRAVO
Використовуйте маркери BVO, щоб спробувати, сплатити або отримати платіж просто, необмежено та анонімно. Рішення токенів BRAVO дозволяє здійснювати мікро-обмінні платежі, мікроплатежі та оновлення. У цьому світі неминуче йдуть до спільноти без грошей, маркерів BVO, які хвалили
бездоганний користувальницький інтерфейс та наші масштабовані технології, побудовані для сучасних споживачів і готові до реальної глобальної маси цифрових валют.
WITELIST & Tokenomics: BRAVO (BVO) - ICO
Маркер Назва: BVO
Тип Token: ERC-20
Загальний Токен: 1,000,000,000
% Токени на продаж: 50%
Token Sale Time: TEK
Token Ціна: $ 0.10
Жорсткий Обкладинка: $ 34,700,000
ETH, BTC & USD
Прийнято: все, крім Китайської Народної Республіки, Сінгапуру, США та Канади.
Розподіл жетонів
Витрати бюджету
Команда
Команда BVO очолює новатори в галузі розробки програмного забезпечення, маркетингу, підприємництва та блоків інженерів.
Для отримання додаткової інформації, будь ласка, натисніть на це посилання:

----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347774
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment