Home » , , , , , , , » Yumerium - найкраща мережа децентралізованих ігор, яку підтримує Blockchain

Yumerium - найкраща мережа децентралізованих ігор, яку підтримує Blockchain

Written By Unknown on Saturday, October 6, 2018 | 12:53 AM


Привіт усім, тут я обговорю про проект Yumerium і для цього тут є пояснення:
Багато компаній / галузей залежать від гравців для бета-тестування, придбання клієнтів та ігрового куріння, але вони рідко ділиться нагородою за винятком покращень в додатку або раннього доступу до очікуваного вмісту.
Це також означає, що згадані компанії можуть визначати, які ігри відображаються на платформі, і змусити розробників гри використовувати свої платіжні системи. Такий брак прозорості та обов'язку робить розробники ігор витрачають багато грошей.
Постійні геймери відіграють важливу роль у успіхах гри, але насправді вони не володіють власністю гри; вони навіть мають ліцензію, щоб грати в ігри на платформі. Тому геймери не можуть перепродавати свої цифрові покупки стільки, скільки вони можуть з фізичними дисками та картриджами. Тому гравці не були належним чином компенсовані вартістю, яку вони зробили. Що ще гірше, деякі гравці стають жертвами шахрайства, коли сторонні сайти обіцяють коректно компенсувати цифрові товари. Завдяки технологіям блокчейнів та розумним контрактам, ми вважаємо, що Yumerium може запропонувати вирішення цієї проблеми разом із запровадженням моделей, що належать до гри, із вбудованою системою цифрової дефіциту та крипто-стимулювання. Лояльні гравці з відповідною компенсацією та розробники ігор досягають нових аудиторій прозорі маркетингові інструменти.
Як платформа для ігор, Yumerium забезпечить технічну платформу для ігор для інтеграції ключових функцій, таких як платіж, управління власниками, системи стимулювання та ієрогінні іграшки з реальною цінністю. Остання функція, ігровий токен, є найважливішою, оскільки вона може використовуватися для всіх аспектів побудови, розподілу, насолоджуючись іграми наступного покоління.
Токен Yumerium - це універсальний токен із реальною цінністю, призначений для всіх процесів геймплея та розробки ігор. Таким чином, ігри, засновані на Yumerium, можуть залучити геймерів, надаючи можливість заробітку ("видобутку") токену Yumerium, яку можна використовувати для придбання ігор або предметів у всіх іграх, що підтримують Yumerium. Це також буде ігровою платформою для розробників ігор для досягнення спільноти Yumerium за допомогою рекламних інструментів та стимулів, пов'язаних з Yumerium, включаючи, але не обмежуючись цим
  1. Розподіл "Сідаючого фонду", який буде відкритий для заробітку ("видобутку") гравцями.
  2. "Маркетинговий бюджет", який стимулює гравців грати і ділитися з друзями, а також спекулювати та переглядати ігри для інших гравців за винагороду "Yumerium".
  3. Crowdfunding можливість, яка дає розробникам гри можливість протестувати свої ігри з спільнотою Yumerium і отримати фінансування для своєї гри, якщо кампанія успішна.
Yumerium також забезпечить платіжне рішення на основі Cryptocurrency, яке пропонує меншу плату та миттєвий платіж. Це робиться шляхом вилучення посередників та використання блокчейнів для прозорої реєстрації транзакцій, які будь-який час може перевірити будь-хто.
Як працює Yumerium
 
Yumerium (YUM) - це ігровий токен, який можна заробити, граючи, обмінюючись та переглядаючи ігри, і може бути використаний у будь-якій грі, яка підтримує її. YUM об'єднує маркетингові інструменти, такі як реферальні бонуси або кампанії з винагороди для залучення та залучення користувачів.
Не давайте шанс отримати знижку 10% на зниження YUM, можливо, у вас не буде шанс на майбутнє. Приєднуйтесь до нашої родини, щоб інвестувати в майбутнє, яке ви заслуговуєте! https://yumerium.com/invest
Ось тут пояснення та уникнення всіх форм шахрайства, будь ласка, відвідайте посилання, які я надаю нижче:
WEBSITE:https://www.yumerium.com
WHITEPAPER: https://www.yumerium.com/resources/files/whitepaper_en.pdf
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3272290
TWITTER:https://twitter.com/yumeriumtoken
FACEBOOK:https://www.facebook.com/Yumeriumtoken/
GITHUB:https://github.com/SubdreamAdmin/yumerium
LINKEDIN:https://www.linkedin.com/company/yumerium-inc/
YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCsNkaYbM55WKlXP0ftSgdUg
TELEGRAM:https://t.me/joinchat/H5o7EE7ncnHvSXJJYWSLYg
REDDIT:https://www.reddit.com/r/Yumerium/


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment