Papusha Rocket Technology

Written By Unknown on Sunday, October 14, 2018 | 12:28 AM


Наша екологія дуже змінилася за останні десять років. Найбільш актуальною сьогодні проблемою є глобальне потепління. Ми повинні зробити багато зусиль, щоб створити безпечне середовище для майбутніх поколінь.
          Країни використовують нафтопереробні заводи, відходи яких часто перевантажуються з перебоями, що призводить до погіршення світової екології. З переробки нафти залишається близько 20 відсотків залишків, які потрібно видалити. Багато рослин мають відкрите сховище для великої кількості відходів, які забруднюють наше середовище, а кількість сміття постійно зростає. Всі існуючі методи обробки занадто дорогі та не забезпечують належного ефекту; їх окупність дуже довга і невигідна для виробництва.
          Враховуючи нинішню ситуацію в світі, необхідно запобігти такому поводженню з нафтою та її похідними, щоб запобігти екологічну катастрофу, яка може скоро статися на нашій планеті.
          Новий проект "Папуша" готовий докласти зусиль для вирішення проблеми; компанія спрямована на мінімізацію негативного впливу нафтової промисловості на навколишнє середовище.
          Завдяки утворенню безвідходного виробництва всі об'єкти, що працюють на видобуток та переробку нафти, зможуть отримувати свої прибутки, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Переваги проекту

          Ракетна техніка "Папуша" сприятиме використанню інноваційних механізмів, які допоможуть зробити серйозні покращення роботи з переробки нафти.
          Нова технологія спрямована на транзонічне згоряння, яке допомагає усунути небезпечні відходи. Завдяки модернізованому винаходу, буде вироблятися гас, дизельне паливо та моторне масло.
          Розроблена технологія не має аналогів у всьому світі; спеціально виготовлений агрегат має високий рівень надійності, дуже ефективний і окупається за короткий час.
          Світові НПЗ вже зацікавлені в цьому розвитку, вартість яких складає близько 950 000 доларів США. Слід зазначити, що інші, не настільки корисні винаходи мають набагато вищу ціну. Згідно з розрахунками фахівців, таке придбання погашатиметься через сім місяців.
          Екологічні вимоги до всіх глобальних підприємств постійно зростають; існує потреба у вдосконаленні та розвитку. Власники жетонів зможуть заробити завдяки прибутку, яку підприємства отримають від продажу та оренди інноваційних промислових підприємств.
          Незважаючи на компактний розмір, ПРТ дозволить отримувати близько 60% палива, а його вартість буде значно нижчою, ніж її аналоги. Швидка окупність дозволить залучити компанії та розповсюдити використання PRT.

Перспективи Ракетно-Технологічної Папуші

          Завдяки великій кількості експериментів було створено технологію, яка дозволяє не тільки переробляти продукти нафтопереробки, але й отримувати додатковий бензин та керосин. Запуск проекту вплине не тільки на покращення роботи нафтопереробних заводів, але також позитивно вплине на стан нашої екології та майбутнє в цілому.
          Група розробників вирішила максимально прозорим чином залучати інвесторів - завдяки ICO. Перший напрямок, на який спрямований проект, - поліпшити навколишнє середовище; тепер не потрібно залишати відходи і зберігати їх в окремих контейнерах.
          Розроблені підприємства швидко запускаються та допомагають управляти відходами, забезпечуючи додатковий прибуток.

Деталі ICO

Вартість 3500 лекселів ПРТ - 1 ETH
Кількість токенів становить 100 000 000
Кількість токенів для продажу - 75%
Hard Cap - 13500 ETH
Початок ICO - 22 серпня 2018 року
Завершення роботи ІКО - 22 жовтня 2018 року

Підсумовуючи

           Сьогодні у кожній сфері нашого життя є величезна кількість можливостей; розвиваються різні галузі, підприємства розширюються, нові методи використовуються для оптимізації роботи.
          Папуша Ракетна Технологія - стане новим етапом у розвитку нафтопереробної промисловості. Винахід буде не лише піклуватися про навколишнє середовище, але й забезпечувати додатковий прибуток підприємствам, а власники жекнів, які вірять у проект та сприяють його запуску, отримають інші вигоди від підприємств.
          Я думаю, що цей проект цінує вашу увагу, і його масштаби та переваги для всього світу забезпечать високий попит та швидкий розвиток.
  Посилання, які ви можете використовувати при вивченні проекту:
Офіційний веб-сайт 
Whitepaper 
Bitcointalk ANN 
Річ Bitcointalk Bounty Thread 
Telegram 
Twitter

Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment