Home » , , , , , , , » RedCab - рішення для децентралізованого транспорту

RedCab - рішення для децентралізованого транспорту

Written By Unknown on Friday, October 12, 2018 | 3:07 AM

RedCab LLC була створена в середині 2016 року, щоб заново відкрити однорангові рішення шляхом вирішення проблем, які розуміють корінні причини інноваційних потреб і переваг завдяки досвіду, прозорості та ефективності клієнтів.
RedCab LLC надає всім можливість стати позаштатним спеціалістом в якості постачальника послуг, який може використовуватися в тимчасової шкалою, а компанія є агрегованим постачальником послуг.
Наша бізнес-модель покликана забезпечити 100% -ву вигоду для користувачів 100% доходів і податків через процес децентралізації.
Матриця продуктивності і програма винагороди для драйверів, призначених для забезпечення кожної поїздки, отримують кращу якість з точки зору помилки, необхідної для вирішення нових проблем і процесів для виявлення обох сторін.
Як працює RedCab Solution?
RedCab - це децентралізоване транспортне рішення для людей, що використовують технологію Blockchain для ефективних і економічних транзакцій. З іншого боку, збільшення доходів і відповідальності клієнтів. Наша бізнес-модель використовується для забезпечення ощадливості і надійності процесу, а програми отримують наші бали і призи для забезпечення лояльного і продуктивного співтовариства. В цьому випадку RedCab LLC успішно використовувала цей метод для створення кращої формули ціни без будь-яких витрат або високу вартість в святкові дні або в погану погоду.
Пошук та усунення несправностей: чому RedCab?
Багато новачків піднялися на нові ринки для вирішення транспортних проблем. Більшість з них досягають успіху в бізнесі, але нічого не працює без збитку. Інформація з технологій подолала деякі з потреб за останні 10 років, ми робимо це з деякими моделями наслідування без ітерацій або інновацій. Клієнти не тільки шукають модні послуги, а й шукають дійсно якісні послуги з гідною якістю, пропонуючи недорогі послуги та послуги, а також тому, що клієнти не люблять зловживати; так в дощовий день або в день з інтенсивним рухом; Тариф «висока ціна» - хороший крок.
Інформація про токені
Токен: REDC
Тип: ERC20
Обмін: 1 ETH = 2333 REDC
Жорстка кришка: 24529 ETH
Мінімальна покупка: 0.1 ETH = 233 REDC
Попередній продаж: починається 01 червня 2018 року о 12:00 за AM і закінчується 21 червня 2018 року в 23:59 за Гринвічем, коли інвестори з ранніх птахів отримують 15% бонусу, поки виділена сума не буде продана або не закінчиться.
Основна дата продажу натовпу: 22 червня о 12:00 AM і закінчується 15 серпня 2018 року в 23:59 за Гринвічем.
На яких біржах буде відображатися REDC?
REDC буде вказано на біржах, які регулюються і мають докази запасів, включаючи корейські, японські та інші глобально визнані основні біржі.
розподіл токенов
9% Команда і засновники
3% Advisors
1% Bounty
7% Приватна розпродаж
15% Презентація
25% зарезервовано для генерації токенов Proof-of-Driving & Proof-of-Marketing.
40% Продаж натовпу
Огляд розподілу бюджету
29% Розробка продукту
41% Маркетинг, придбання і партнерство
13% Управління та консультаційна комісія
11% Адміністратор і Операція
6% Юридичний
Для отримання додаткової інформації перейдіть за посиланням нижче:


Telegram: https://t.me/RedCab_ICO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab
Twitter: https://twitter.com/redcab_llc
Medium: https://medium.com/redcab
Facebook: https://facebook.com/redcabeg
Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io
Profil bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347774
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment