FORESTING ICO

Written By Unknown on Monday, October 15, 2018 | 3:30 AM

лісити img.png
Наскільки ми всі знаємо, що прогрес робить з вражаючою швидкістю та світом цифрових грошей, типи готівки швидко зростають, для власників криптографічних грошей, інвесторів, аналітиків та кожного з криптографічних грошей необхідно отримувати дані, обстеження та інформація, яка залишиться найсвіжішою з поточної події, що відбувається в постійному криптопросторі, постійно зростає кількість ICO, і, як наслідок, зростає кількість проблем, що зачіпають ці види інвестицій, наприклад, недовіра, що потенціал інвестори мають в галузі крипто-активів, оскільки якось важко розмежувати законний та незаконний проект ICO. Як результат, навіть високоякісні і законні стартапи або існуючі компанії намагаються мати успішну ICO.
Це вимагає багатьох етапів перевірки та належної перевірки, щоб гарантувати, що інвестиції є надійними, добре організованими та мають загальну гарантію якості. Як письменник та ентузіаст Криптоактивів, необхідно провести дослідження / належну перевірку при перевірці законності проекту ICO, перш ніж писати на нього чи рекомендувати його. У мене є кілька запитань, про які я запитую, і про що я звертаю увагу в проекті ICO, перш ніж я зможу дати такий проект так-так. Одне з речей, про які я хочу звернути, - це "Цілі, команда та партнери" проекту. І в цьому конкретному проекті ICO, про який я пишу, це так-так. Надійся на мене, це чудовий проект.
Огляд лісів
Лісозабезпечення - це завдання, яке представляє інше середовище, яке складається з лісів (людей групи людей), які працюють над ідеями, наприклад, «Мережа», співпрацюючи та об'єднуючи. Екосистема використовується, щоб дозволити клієнтам платити за свої веб-публікації соціальних мереж.
"Лісозаготівля" або "Лісорубка" - це веб-життя на базі блоч-чейнів, що виходить за межі розподілу звичайних веб-етапів соціальних мереж. Організація надає розумну схему присвоєння поваги для клієнтів, які є справжніми власниками етапу, які передають вміст через вдосконалення блоків і додають до етапів в асортименті структур.
лесоводство ico Одне з найбільших проблем, пов'язаних з онлайн-життям, - це простота інформації. Клієнти не можуть отримати винагороду за їх сутність. Незважаючи на те, що декілька клієнтів можуть отримати прибуток, лише кращі 5% сторінок вмісту сприймаються.
З лісовим господарством, клієнти можуть використовувати монети PTON, щоб отримати плату за їх сутність. Рамки лісів більше зосереджені навколо створення речовин та прожекторів на клієнта, який відтворює рамки виборчих бюлетенів. Це перевершує оцінку контенту будь-якої діяльності та дозволяє їм децентралізувати обмін даними.
Лісозаготівля призначена для людей, які зацікавлені в мережевих медіа-етапах. Він підтримує всі типи записів субстанцій, вміст, зображення, живе спілкування та робить неформальну спільноту залежно від переваги винагороди.
Перевага лісівництва (ПТОН)
Підтримка вмісту: лісове господарство означає використовувати блокчайник, щоб допомогти клієнтам вести зміст. Завдяки цьому елементу клієнти надають найкращу інновацію для безперешкодного завантаження або передавання різних сегментів речовин.
Удосконалена монетарна біржа: лісогосподарство хоче дозволити клієнтам включити зміст в стимул, зробивши захищену стадію трансформації, щоб потім отримати вигоду.
Користувальницькі інтерфейси: ліси, швидше за все, стануть корисним і приємним адміністратором для своїх клієнтів. Ця адміністрація виявиться більш інстинктивною, ніж небезпечною адміністрацією.
Охорона та безпека. Одним з основних елементів інноваційної технології блоків є його децентралізований характер. Цей елемент забезпечує найбільшу безпеку та надійність для клієнтів на тій підставі, що не існує жодного елемента, що контролює діяльність.
Оптимізація гаджета: в лісі існує інша біологічна спільнота, координуюча в життєвих шляхах людей. Це дає їм можливість впливати на їхню сутність на свої гаджети.
Токена Інформація
Токени на продаж: 9,600,000,000 PTON
Всього токенів : 24,000,000,000 PTON
Fundraising Голи: 90,000 ETH (м'яка шапка) - 170,000 ETH (Hard Cap)
ICO Дата продажу: з серпня 2018 р. До вересня 2018 р.
лінк токен detail.png
Розподіл токенів
ліс distribu.png
Дорожня карта
ліс roadmap.png
Я особисто зробив багато копання на токені PTON, і я все ще повинен знайти який-небудь великий червоний прапор, який би змусив мене відмовитися від інвестицій в їх ICO. Знаючи, скільки основні члени команди принесли в жертву, щоб побудувати все, починаючи з місця, я сподіваюсь на компанію в цілому. І я обіцяю вам, що, інвестуючи в проект з лісового господарства, ви можете бути впевненими в надійності ваших інвестицій на 100%, не соромтеся відвідати їх веб-сайт нижче, щоб отримати додаткову інформацію:
Веб-сайт:  https://foresting.io/
Бібліотека:  https://forestingnetwork.com/whitepaper/FORESTING_Whitepaper_Eng_Ver.0.92.pdf?ver0.2
Facebook:  https://www.facebook.com/forestingHQ/
Twitter:  https: / /twitter.com/foresting_io
Telegram:  https://t.me/foresting_global


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment