SCAVO.FARM ICO

Written By Unknown on Thursday, October 11, 2018 | 10:02 AM

Scavo Technologies:

Scavo Technologies в даний час проводить продаж жетонів для збору коштів. Токени - це комбінована форма токселів ERC-20. Існують різні переваги, пов'язані з наявністю власника токенів. Вісімдесят шт видобувної прибутку розподіляються держателям токенів, а решта - однієї п'ятої - використовується для реінвестування в операції разом із придбанням та технічним обслуговуванням обладнання.
26170704_765326046994102_3885486748849501810_oSxd.jpg
Scavo Technologies також може запропонувати послуги третім особам. Тридцять шт прибутку від цього можна розподілити на одного власника токенів. SCAVO контролює пошук потрібного місця для виробництва сільського господарства та електроенергії, купуючи апаратне забезпечення, пропонуючи його місця відпочинку. Побудуйте та підтримуйте ферми, встановлюйте їх охолоджуючі пристрої.
Демократичні рішення є дуже важливими для Scavo Technologies, і власники токенів SCAVO можуть голосувати за вибір шляхом найму хороших контрактів. Продаж маркетингу починається з 15 липня, і може тривати до першого жовтня тридцятого року цього року. Alcova Technologies пропонує масштабовану, інтелектуальну, екологічну відповідь, яка максимізує використання енергетичних ресурсів з "нульовим викидом вуглецю".
Стратегія Scavo Technologies складається з 3 основних аспектів. Автономний гірничо-шахтний підрозділ може мати можливість видобути агрегати з усім необхідним обладнанням, зарядженою та пасивною системою охолодження, може отримувати потужність, мати асоційований центр обробки даних для управління знаннями та мати відеозображення. Це полегшує початок видобутку монет у нових місцях. Іншим аспектом своєї стратегії є енергогенерування. це може забезпечити владу автономним гірничим об'єктам шляхом використання вітру, сонячної енергії, гідроенергетики тощо. Кожна надлишкова енергія, створена, надсилається оригінальному енергетичному підприємству для перевірки.
Дуже масштабовані енергоблоки та стандарти для простого зростання. Третій аспект стратегії Scavo Technologies може бути інтегрованим центром знань. це може управляти всіма аспектами видобутку. Створюючи власні електростанції, вони усувають велику невизначеність щодо коливань цін на електроенергію. Це також має знизити ціни і тим самим збільшити виручку від прибутку.

СКЛАДНОСТІ

Беручи до уваги кінцеву мету досягти величезного масштабу криптокартонної основи, універсальність була твердою думкою. Для цього всі правила планування та розвитку окремих частин враховують більш привабливу самотність. Квадрати планувались (на рівні підсистеми) стандартно, що дозволяє торгувати між будь-яким з них. Тим часом, будучи відокремленою процедурою, вони, мабуть, мають можливість зібрати різноманітні курси дій для включення або евакуації межі на всі цілі безмежні маршрути (за умови розташування комплексу).
Наприклад, взаємозв'язок життєвої сили дозволяє рівномірному та вертикальному поєднанню, що має здатність бути пов'язаним з іншими сусідніми каркасами життєвої сили, і взаємозв'язку з загальноприйнятою структурою життєздатності протягом всього часу.
Сканер SCAVO Token буде повністю забезпечений обладнанням гірничодобувної промисловості, а також іншим обладнанням, що є частиною установок з виробництва поновлюваних джерел енергії, які будуть існувати в реальному фізичному місці, що генерує криптопакети 24x7.
Capture.JPG
Token SCAVO базується на розумному контракті на мережі Ethereum. Це токен ERC-20, де-факто стандарт сьогоднішніх жетонів.
Кожен придбаний токен дозволяє власнику отримати доступ до комунальних послуг, виготовлених на основі моделей операцій, зазначених у статті. Таким чином, власник тегу SCAVO Token отримує право отримувати прибуток пропорційно суму, яку він має, за життя. Це розуміється як такий, до періоду, протягом якого операційні витрати не перевищують прибуток, який повинен бути отриманий.
На відміну від басейну, це не залежить від хеш-сили учасників; на відміну від Cloud Mining, ми не орендуємо хеш потужність і не стягуємо адміністративні збори незалежно від доходу.

Дорожня карта:

Що ми збираємо разом! Маючи більш ніж 10-річний досвід роботи в галузі телекомунікацій та завершивши різні етапи досліджень та розробок, ми побудуємо першу великомасштабну, самодостатню та масштабовану крипто-гірничодобувну ферму, тим самим спрощуючи доступ до технології блокчейнів в передбачуваному порядку та дружній з навколишнім середовищем.
Ми надаємо запрошення всім людям взяти участь у придбанні Token Token SCAVO та приєднатися до цього проекту за допомогою наших офіційних каналів. Будуть розглянуті всі ваші пропозиції, які зміцнюють проект.
asdf.JPG2.JPG3.JPG4.JPG
Щоб отримати докладнішу інформацію про проект, рекомендую відвідати посилання нижче:
Веб-сайтhttps://scavo.farm/
WhitePaperhttps://scavo.farm/download/WhitepaperEnglishv1.15.pdf
Twitterhttps://twitter.com/SCAVotech
Facebookhttps://www.facebook.com/SCAVOTechnologies/
Телеграмаhttps://t.me/SCAVOTech_English
ANN Bitcointalk Threadhttps://bitcointalk.org/index.php?topic=4832228.new



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment