Home » , , , , , , , » HUMANCOIN - нова криптообмінна електронна комерція підкріплена Протоколом доброчинності Протоколу

HUMANCOIN - нова криптообмінна електронна комерція підкріплена Протоколом доброчинності Протоколу

Written By Unknown on Wednesday, October 24, 2018 | 3:20 AM

20180718_190422.jpg
Humancoin залучає благодійників та бенефіціарів коштів на одній платформі P2P максимально зручно та прозоро. Платформа блокчейнів дає нове життя благодійній індустрії та є двигуном зростання. У той же час, це найважливіша програма глобальної лояльності для все більшої кількості партнерів електронної комерції.

 

Про людину
Humancoin об'єднує благодійників та одержувачів коштів на єдиній платформі P2P максимально зручним та прозорим способом.
Платформа блокчейнів, підживлена ​​підписаним знаком Humancoin, відроджує благодійну індустрію та підтверджує зростання двигуна.
Водночас, вона стане провідною програмою лояльності для зростаючої кількості партнерів у галузі електронної комерції.

 

Чому Гуманвуань володіє? 
Монети Humanco можна легко конвертувати в окуляри, милі, бонуси, дисконтні купони. Власники Apple будуть заохочуватись до того, щоб вони користувались перевагами привабливих переваг, і це забезпечить довготривалий, стабільний попит на жетони.
Оскільки кількість партнерів і масштаби співпраці в мережі Humancoin збільшуються, популярність токенів також збільшується.
"Видобувна" концепція Доказів благодійності дозволяє масштабувати проект сотні й тисячі разів

Унікальні характеристики Humancoin
Це перший проект з блокуванням блоків, який має потенціал для того, щоб стати глобальним агрегатором для програми лояльності для електронної комерції.
Асоціація з благодійністю дає своїм жетонам унікальну перевагу в розробці програм лояльності з партнерами, які створюють сильний емоційний резонанс.
Скоріше ніж конкурувати з існуючими програмами, токен Humancoin легко інтегрується в існуючі системи - все, що потрібно, - це встановити коефіцієнт конверсії
 


 

Як це працює?
Платформа пропонує можливість повного дотримання пожертвувань в Інтернеті, а також голосування та рейтингу для проектів та благодійників разом з іншими функціями.
Існує також можливість отримати квитанцію про кожне пожертвування для податкових відрахувань залежно від юрисдикції донор
. Майбутнє розширення проекту буде профінансовано з 5% надбавки, зібраного з фондів, зібраних на благодійні проекти, що в 4 рази нижче середнього показника.
зображення (1) .png

Проблема: відсутність впевненості
20180718_192322.jpg
Сумніви щодо того, чи буде внесок повністю та своєчасно досягнути одержувача та брак довіри до благодійних організацій
20180718_192338.jpg
Високі операційні витрати на операції, складність транскордонних платежів, а також стосується регуляторних органів
20180718_192400.jpg
Неможливість відрізняти будь-які додаткові вигоди для здійснення пожертвування

 

Рішення:
Humancoin є валютою дружелюбності.
Blockchain вирішує проблему довіри, пропонуючи прозорість, простежуваність та безпеку.
Донори можуть швидко робити пожертвування по всьому світу, відстежувати їх витрати в Інтернеті та отримувати вигоду від партнерів платформи.
Симбіоз електронної комерції та криптокультури дозволить збільшити кількість донорів
робочої схеми Humancoin.
20180718_193022.jpg
Серед партнерів проекту знаходяться великі інтернет-магазини, сервісні компанії, ігрові і розважальні галузі, авіакомпанії, криптообмінники, міжнародні компанії, незалежно від того, чи вони працювати з криптовалютами чи ні.
Токен Продаж
гул.JPG
3.055.000.000 ERC20 Humancoins доступні
Всі токени, які не продаються, спалені
Ціна однієї токену становить 0,01 дол.
Мінімальна покупка - 0,1 ETH
Дорожня карта
2017 року -
перший квартал 2018 року розробка ідеї проекту створення головної команди та захисників раннього пулу консультацій з благодійною спільнотою та експертами у формуванні остаточної команди по просуванню лояльності
2 квартал 2018 року
для початку кампанії у соціальних мережах та PR, готових продавати токени
Q3 2018
Продаж чіпів - це попередній розробка платформи розробки та команда розробників з партнерами у програмних угодах MVP з корисними організаціями корінами
4 квартал 2018 року
завершення продажу токенів та переліку криптообмінного пуску благодійної платформи в бета-версії укладених угод з партнерами електронної торгівлі, що завершують розробку правової бази

Платформа Q1-Q2 2019 включає залучення коштів для благодійних організацій та розповсюдження токенів для благодійників, подальшого розвитку
повнофункціональної платформи Q3-Q4 platform 2019 , розширення списку партнерів електронної торгівлі, що розширюють перелік благодійних фондів.
Висновок
ГОЛОВНА ПИТАННЯ вирішує дорогу та дорогу проблему. Платформа є гарним прикладом для змістовного використання інтелектуальних контрактів, і тому є абсолютно новаторською для майбутнього. Завдяки досвідченій команді та дуже гарному баченню, це серйозний проект з великими шансами на успіх.
Ось огляди, які я пропоную вам у пошуку інформації та знайомлячись з проектом ЖІНОЧОЇ МОНО в даний час, що проводяться їх командою, якщо не вистачає пояснення цієї статті, не хвилюйтеся, у мене є посилання для точної точної інформації і, звичайно, ви можете спілкуватися безпосередньо з їх засновником або командою через посилання.
Команда
Джайлс Гейлер - генеральний директор
Кейт Бублик - CMO
Аравінда Бабу Блокхейн та Смарт Контракти Експерт
Кай Хія - Старший програмний інженер
Даніель Максимкін - Начальник відділу цифрової аналітики
Натан ван де Вен- Спільноти та керівник проектів
Олена Тарасова -
Радники з
менеджменту SMM Пол Кліфф - Сімейний офіс Crypto Радник
Маркус Кемпбелл - Консультант з розробки платформи
ONG Jun Hao (CryptoJH) - Радник з маркетингу та обмінів
Dr. Jay (Jangwoo) Lee - Радник з маркетингу
Рейнхард Бергер - Радник з питань інвестицій
Кент Ян - Радник з розвитку бізнесу
Марко Калікчія - Радник з управління громадою
Для отримання додаткової інформації:
ВЕБ-САЙТ 
БІЛИЙ ДОКУМЕНТ 
FACEBOOK 
TWITTER 
TELEGRAM



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment