Home » , , , , , , , » ЗБЕРЕЖЕННЯ ДАНИХ У БЕЗКОШТОВНОМУ ПОТУЖНОМУ МОДУЛІ

ЗБЕРЕЖЕННЯ ДАНИХ У БЕЗКОШТОВНОМУ ПОТУЖНОМУ МОДУЛІ

Written By Unknown on Sunday, September 23, 2018 | 10:46 PM

MODL 1.PNG
Визначений
модуль Модуль розширив платформу, яка санкціонує користувачам резервувати простір на своїх комп'ютерах або інших можливостях, включаючи смартфони та планшети, які можуть бути використані як компонент блок-чейну для будь-якого об'єкта зберігання даних.
Інноваційне програмне забезпечення компанії сподівається вирішити проблеми, пов'язані з існуючими блоками живлення - вимагаючи споживання енергії та мовчазної централізації - надаючи навіть користувачам з низьким рівнем апаратної частини частину блочного діапазону як компонента хмарної системи. Компанія додатково видає власну криптовалюту - токен MODL, необхідну для доступу до її платформи.
Хто надає модуль?
Модуль - це робота середньої команди в Японії; Його шість керівників керують командою з дев'яти інженерів, і команда має десятиліття досвіду розробки програмного забезпечення та управління.
Незважаючи на те, що компанія присутня на найпопулярніших сайтах широкоформатних ЗМІ, досі не досяг астрономічно величезної аудиторії. На сторінках Facebook, Twitter та Telegram менше 100 прихильників. Крім того, компанія не отримала жодної преси з веб-сайтів, крім тих, що накопичують інформацію про майбутні ІСО.
Проте, на момент інinditation, компанія менше місяця, тому, ймовірно, приділятиме більше уваги, коли його підходи до ICO та її платформа наближаються до завершення.
Як працює модуль Blockchain Cloud Storage Cloud Storage Network
Основним продуктом модуля є платформа для зберігання даних на базі блокшинів, яка санкціонує когось діяти як "шахтар" (хост даних) з вільним спогадом його комп'ютера. Система необов'язково спрямована на кінцевих користувачів, а на розробників програмного забезпечення, які можуть керувати кінцевим інтерфейсом для різних додатків.
У своїх білих папері, за оцінками модулів, мільярди гігабайт даних на смартфонах та інших пристроях у всьому світі не використовуються. У той час як більшість розміщень з блоччанами залежать від дуже потужних комп'ютерів, щоб перевіряти транзакції та зберігати дані, модуль пропонує замість цього використовувати всі ці невикористані спогади.
Всі дані, що зберігаються на платформі модуля, повністю шифруються так, що вони можуть бути схвалені від однолітків, чиї пристосування зберігаються, але при тому, що пристрій хоста знаходиться поза мережею, оскільки існує декілька копій.
Розробники платформи стверджують, що вони є однією з найефективніших альтернатив для найбільш широко використовуваних архітектур для перевірки блоків шахт, оскільки алгоритми доказів роботи вимагають величезного споживання електроенергії та методів доказів кола, спрямованих на мовчазну централізацію.
Алгоритми платформи розроблені таким чином, щоб забезпечити достовірно децентралізовану систему, яка буде працювати в майбутньому, оскільки апаратні реквізити комп'ютерних спогадів та програм продовжують зростати.
Модуль дозволяє своїм шахтарям встановлювати власні ціни на розміщення хостингу, які, на думку компанії, стимулюватимуть здорову конкуренцію та дозволить користувачам купувати лише ті сховища, які вони потребують для їхнього призначеного використання. Доступ до місця проживання вимагає оплати в топології MODL, які звикли компенсувати господарям для обслуговування житла.
Розробка модульної платформи розпочалася у травні 2018 року, хоча дорожня карта компанії показує, що бета-версія не буде відмовлятися до закінчення року. Компанія сподівається відмовитися від зручного додатку смартфонів у Google Play та App Store на початку 2019 року.
Модуль MODL Token Детальніше про ICO
Модуль MODL - Ethereum ERC-20, сумісний з токе. Приватна передпродажна робота виконується з 15 червня до 31 липня 2018 року. Всі публічні продажі ICO розпочинаються відразу ж після 15 серпня. Під час розіграшу токен MODL обійдеться вам у розмірі 0,008 долара США, хоча клієнти, які продаються до продажу, отримують 7% знижка М'який шапка типу MODL Token становить 5М, а жорсткий ковпачок - 30м.
розподіл фондів
MODL 2.PNG

Платформа Module Rating Module пропонує захоплюючу можливість для прикладних програм, які використовуються в блок-схемі; Більшість програм, що використовують цю технологію, залежать від відносно незначної спільноти користувачів, які використовують апаратні засоби, і, в остаточному підсумку, не досягають децентралізації, яку вони ін'єкційно авторизують. Програмісти, захоплені децентралізованою розробкою додатків, повинні розглянути платформу Modul після її випуску, поки вона намагнічує достатньо хостів для плавного ходу.
Інвестори, захоплені токеном MODL, повинні сумлінно ознайомитися з білим документом компанії, який детально висвітлює архітектуру платформи та відповідає бажаним розробникам програмного забезпечення. Інвесторам слід пам'ятати, що вони не візуально сприймають будь-який прибуток щонайменше протягом декількох місяців, оскільки продукт все ще знаходиться на етапі розробки.
Для отримання додаткової інформації звертайтесь:
Веб-сайт: https://modltoken.io/
Посібник: https://modltoken.io/doc/whitepaper_en.pdf
Facebook: https://web.facebook.com/moduleproject/?_rdc=1&_rdr
Twitter: https://twitter.com/MODULE_Project
Telegram: https://t.me/module_project
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/module-project/



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment