Home » , , , , , , , » InToken Bounty Campaign, наше бачення зникло

InToken Bounty Campaign, наше бачення зникло

Written By Unknown on Saturday, September 22, 2018 | 8:50 PM

Ескіз-icodeadline.png

Наше бачення

Штучний інтелект (AI) витіснить людей при виконанні більшості робочих місць шляхом автоматизації та машинного навчання.
Цей різкий зрушення в парадигмі дозволить випустити людський потенціал і кардинально змінити структуру суспільства.
І поява зростання токенту криптовалюти відкрило нові можливості для участі в багатстві, створеному завдяки сучасним технологічним досягненням Токенізація дозволить людям з усіх верств суспільства поділятись цінністю, створеним за новим протоколом.
Ми вважаємо, що кожна людина заслуговує на шанс взяти участь у економічних нагородах прогресу технологій.
Посол Inbot - це одна з багатьох глобальних спільнот, які рухаються, щоб допомогти бізнесу розширюватися, впроваджуючи їх, усуваючи потреби місцевих продажів.
коли ми прагнемо розробити автономну організацію, яка веде бізнес з AI, застосовуючи правила для чесної та прозорої спільноти з розумними контрактами в блокшані, а також платити учасникам розподіляти дивіденди від вартості, яку вони заробили.
Біла книга - наше бачення того, як ця реальність буде досягнута

Програма Bounty

Оскільки Inbot Ambassador є платформою для подарунків на реферали, ми бачимо, що ми створили програму винагороди для початкової події з продажу токенів. Таким чином, ми можемо витратити більшу частину маркетингового бюджету ICO безпосередньо, щоб нагороджувати членів нашої громади. Існує дві окремі програми: програма відстеження авіації та програма нагородження рефералів.

Повітряні падіння для членства в чатовій групі Telegram.


Одним з найбільш часто використовуваних заходів ICO succcess є зростання та розмір груп Telegram, пов'язаних з токенами. Ми також проводимо кампанію зйомки з авіацією протягом лютого 2018 року. Airdrop - це 50 InTokens на день, а максимальна премія становить 1500 InTokens

Програма рефералів нагороди.


Кожен член громади Посла може запросити своїх друзів приєднатися. Є багато нагород за запрошення, деякі з яких є специфічними для події з продажу токенів, а деякі - для довгострокових доходів на платформі.
Ми приділили особливу увагу створенню програми реферраційних винагород, яка не схожа на багаторівневу маркетингову програму. Наше бачення полягає в тому, щоб кожен у спільноті бачив себе як акціонери в успіху платформи.
За кожний € 2000 знаків, придбаних людьми чи компаніями, запрошений посол, вони отримають один InShare. Це не включає власну покупку Посла.
Покупці токенів матимуть бонусні категорії залежно від часу та розміру їх покупки.
Після успішного запрошення або першого успішного втілення, вони отримають 10% -ний приріст у своєму InScore. Він буде мотивувати запрошувати людей, які можуть додавати цінності на платформу.
У наведеній нижче таблиці перераховані основні нагороди учасників.
Screenshot_4.png

Дорожня карта

Наша розробка та бізнес-план на наступні 5 кварталів виглядає наступним чином.
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

КОМАНДА


Inbot має міжнародну команду досвідчених серійних підприємців, розробників та дослідників. Стовпець нашого Графік AI Людей і розумні контракти побудовані двома досвідченими дослідниками PhD. Програми та інтерфейси розроблені досвідченим серійним підприємцем з розробки програмного забезпечення у співпраці з досвідченим дизайнерським підприємцем.
Бізнес-модель була протестована протягом минулого року, і ми вважаємо, що модель буде здоровою. Основна команда внизу стоїть за дизайном, впровадженням та економікою InToken.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Радники


На додаток до досвідченої основної команди Inbot порадили відомі експерти та інвестори з криптоаналіз, а також важкі важелі промисловості.
Screenshot_7.png
Screenshot_8.png

ДЛЯ БІЛЬШЕ INFORMOTION:
Веб-сайт: https://inbot.io/
Біла книга: https://docs.google.com/document/d/12siRqjuHIHelPS-NaVVZxnq4AJ1hGlDXoGo6DeVw51U/edit?usp=sharing
Facebook: https: //www.facebook. com / inbotambassador /
Telegram: https://t.me/intoken
Twitter: https://twitter.com/inbot_int




Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment