Home » , , , , , , » ETHEREUM LIMITED - інтелектуальна платформа для реалізації контракту з впровадження

ETHEREUM LIMITED - інтелектуальна платформа для реалізації контракту з впровадження

Written By Unknown on Saturday, September 15, 2018 | 10:08 AM

Привіт усім, у цьому новому повідомленні я хочу представити проект ETHL, а для більш детальної інформації - далі перейдемо до наступної дискусії:
Про ETHL
Ефіріума LIMITED (ETHL), є одним з найбільш поширених питань в світі, і це не що інше, як знак або монети, де і як зберегти свої монети? Ну, в разі, якщо ЛІМІТЕД Ефіріуме у нас є проект, який буде працювати з токеном ERC20, а саме, Ефіріум LIMITED є проектом, який буде працювати в мережі Ефіріум, тому він буде мати користь з власних значень Ефіріума, а саме безпека і висока швидкість. , децентралізація, анонімність та велика стабільність.
Крім того, як і всі ERC20 знак, якщо ви в кінцевому підсумку інвестиції в цю ICO (не забудьте поглянути на проект, і якщо ви зважитеся, будь ласка), ви отримаєте маркер можна зберігати зручно в гаманці ERC20 всесвітньо відомих; наприклад, над загальним MyEtherWallet або Metamask.
Строго кажучи зараз від ETHEREUM LIMITED, ми стикаємося з послідовним проектом, який допоможе людям, які не мають знань про програмування або блокчинів, робити розумні контракти, застосовувати їх у реальному житті. Але для тих, хто не знає, про що ми говоримо, перше, що ми повинні пояснити, це те, що це розумний договір, розумні контракти - це не що інше, як комп'ютерні протоколи, призначені для полегшення, перевірки чи забезпечення цифрових переговорів або виконання контракту. дозволяє здійснити надійні операції без сторонніх осіб. Цю операцію можна відстежити, і її неможливо змінити.
Розумні контракти характеризуються тим, що багато типів контрактних положень можуть бути виконані частково або повністю самостійно, примусовим виконанням або обома. Мета розумного контракту полягає в тому, щоб забезпечити чудову безпеку від традиційного контрактного права та зменшити інші транзакційні витрати, пов'язані з контрактом. У деякій криптовалюті реалізовані розумні типи контрактів, серед них найвідомішим є Ethereum, завдяки використанню токену ERC20.
Поширення інтелектуальних контрактів може бути різним.
Страхові компанії Страхові компанії, замість того, щоб чекати, поки люди подадуть свої претензії, можуть розпочати процес через свої розумні контракти.
Авторське право. Книги, пісні, фільми, документальні фільми або все, що має авторське право, можуть скористатися розумними контрактами. Немає необхідності контролювати продаж книг або пісень вручну, розумний контракт наглядає за всіма питаннями і обчислює, скільки кожен співробітник має право.
Обмін Після того, як розумний контракт приймає обидва фіта або крипто, він буде продовжувати виконувати наступну дію, передбачену контрактом.
Вантажні контейнери, що відстежують посилки, будуть набагато простішими завдяки розумним контрактам, які контролюють місцезнаходження суден, поїздів або літаків. Оскільки він комп'ютеризований, розумні контракти можуть забезпечити останнє місце розташування вантажних контейнерів, які відомі кожну годину або кожну хвилину без втручання людини.
Робочі розумні контракти можуть фіксувати правильний час роботи, щоб відстежувати продуктивність, а також полегшити заробітну плату заробітної плати.
Іпотечні іпотечні кредити - це дуже складний процес, і для цього потрібно підготувати та підписати велику кількість документів. Розумні контракти можуть зробити весь процес простішим, простішим та дешевшим для обох сторін.
Логістика та ланцюги поставок. Управління ланцюгами поставок - це потоки товарів від сировини до готових виробів, таких як виробництво автомобілів. Розумні контракти можуть контролювати, хто несе відповідальність за велику кількість наданої сировини, час обробки виробу та інші речі, необхідні для відстеження продуктивності та ефективності під час виробничого процесу.
Інші. Ще більше додатків для розумних контрактів, про які тут не згадується, і багато іншого в майбутньому.
Що нарешті пропонує ETHEREUM LIMITED - це те, що включає в себе чітку спільноту потребу в розумних контрактах, тому що те, що перешкоджає прийняттю великих інтелектуальних контрактів, - це брак навичок програмування. І не всі знають, як писати розумні контракти, оскільки вимагає великих знань про програмування.
ETHEREUM LIMITED - платформа на ланцюжку блоків Ethereum. Це розумна платформа для розробки та виконання контрактів. Користувачі можуть створювати власні розумні контракти, відповідаючи на декілька бот-запитань.
Якщо шаблон недоступний на платформі ETHEREUM LIMITED, користувачі можуть перейти на ринок платформи та шукати шаблони, що продаються іншими користувачами, і навіть можуть запропонувати іншим користувачам робити розумні контракти, спеціально розроблені для ваших потреб, за ціною, про яку ви погодитеся. З іншого боку, автор розумного контракту може генерувати грошові продажі або робити розумні особисті контракти.
Платформа вимагатиме оплати, щоб зробити та виконати ваш розумний контракт. Однак Testnet буде вільно використовувати для всіх. Як платформа, так і ринок будуть приймати біткін, Ethereum і Ethlimited з 50% знижкою. Безперечно, дуже успішний проект, який також не має конкурентів у своїй галузі, адже ідея є дуже новою.
Якщо ви хочете дізнатись більше про цей проект і хочете дізнатись про технічні характеристики та інші цікаві дані, ми можемо лише заохотити вас прочитати дуже докладний та детальний звіт, за допомогою якого ви можете отримати уявлення про розмір проекту та потенціал для розширення та застосування. Нижче наведено посилання на документ:
https://ethlimited.org/whitepaper.pdf
  • Інформація ICO
  • Стандарт Token: ERC-20
  • Назва токена: ETHL
  • Максимальна кількість жетонів: 10 000 000
  • Загальні продажі: 6 000 000 (30% Crowdsale Bonus)
  • Ціна: 1 НТВ = 0,5 грн
Розподіл токенів
Платформа розвитку ETHL (дорожня карта)
2017
(квітень) Проекти Початок
(червень - серпень) Концептуализація та планування
(жовтень - листопад) Дослідження
(грудень) Розвиток
2018
(січень) Blockchain Beta Test
(лютий) Впровадження та розгортання
(березень) Системний аналіз
(квітень) Bug Закріплення
(травень) Проникнення Test & Security Debugging
(червень) Десантний
(липень) Pre ICO
(серпень) ICO CrowdSale
(жовтень) CoinMarketCap Лістинг
(грудень) Wallet реліз
2019
(лютий) Додаток з зовнішньої біржі
(вересень) 1 ETHL = 1 ETH
Щоб внести вклад та знати про хід цієї пропозиції, ви можете відвідати наступні посилання:


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment