INGOT COIN

Written By Unknown on Monday, September 17, 2018 | 9:04 PM

 
Всім привіт. Сьогодні я розповім вам про INGOT COIN . Як це працює? Як він використовується? І як отримати INGOT COIN ?
Добре, спочатку що таке INGOT COIN?
Монета INGOT націлена на створення першої революційної екосистеми, заснованої на технології blockchain, яка дозволить зв'язати недавно розвинений кріпторинок з існуючими фінансовими ринками, усуваючи неефективність, забезпечуючи єдину екосистему, яка дозволяє учасникам проводити транзакції відповідно до їх фінансовими потребами.
Екосистема буде заснована на технології blockchain і буде використовувати Smart Contracts для полегшення реалізації різних контрактів, одночасно усуваючи необхідність в посередниках, які обмежують інвесторів в повній мірі брати участь у всіх ринках. Прийнявши blockchain, ми створюємо особливу екосистему, яка значно підвищить довіру клієнтів, ринкову ліквідність і, найголовніше, забезпечить ефективну ринкову ціну і доступ до засобів для всіх зацікавлених сторін.
IC-екосистема змінить торгівлю, розрахунки і платежі і зробить її миттєвої, об'єднає різні важливі компоненти і вирізає сторонні посередники, які зазвичай затримують процес і збільшують пов'язані з цим витрати.
огляд екосистеми
Створення безпрецедентної, першої в своєму роді революційної екосистеми, заснованої на технології blockchain, яка зв'яже недавно розроблені кріпторесурси з існуючими фінансовими ринками, що усувають неефективність, забезпечуючи єдину екосистему, яка дозволяє учасникам виконувати і виконувати транзакції згідно до їх фінансових потреб.
Це створить новий шлях між крипто і традиційними учасниками ринку, що дозволить їм ефективно і безпечно диверсифікувати свій портфель.
IC Exchange - це єдина платформа, яка використовує два майданчики, нашу платформу ICO і повний комплексний обмін. На біржі будуть перераховані великі монети і недавно випущені ICO. Крім того, Біржа дозволить торгувати поточними фінансовими інструментами: ETFs, ф'ючерсами, товарами і Фіатом, яким допомагають брокерські послуги, банк і гаманець Ecosystem.
IC Wallet буде працювати в якості зберігача для всіх кріптодержателей в нашій екосистемі. Гаманець забезпечить багатомережевий і холодні системи зберігання для створення безпечного середовища для всіх зацікавлених сторін.
IC ICO Accelerator - це бутик, що спеціалізується на наданні допомоги блоковим проектам для випуску своїх ICO, бутиків професійних послуг для підтримки створення ICOs за допомогою співпраці з консультантами, юридичними фірмами і спеціалізованими маркетинговими компаніями, аж до включення в список успішних ICO на біржі.
IC Crypto Certifier надасть учасникам ринку можливість надавати провідні галузеві сертифікати на криптографічних ринках. Вебінари, семінари та блоги експертів матимуть швидке і безпосередній вплив на підвищення обізнаності та знань.
Використання токена
Тримачі токенов виграють від зростання прибутку екосистеми. Повернення буде відображений в ціні, з точки зору приросту капіталу і з точки зору дивідендів. Оскільки однією з основних цілей екосистеми є задоволення власників токенов і забезпечення їх переваг у верхній частині списку цілей, відображення віддачі від ціни IC буде в основному направлено через програму дивідендів, яка почнеться після того, як екосистема буде стійка і прибуткова. Як і в даний час на ринку, компанії, які платять зростаючі суми дивідендів своїм акціонерам, будуть користуватися збільшенням цін на токени. Поряд з деякими іншими криптовалюта токен матиме обмежений запас, що призведе до фіксації пропозиції, в той час як попит може збільшитися, що призведе до збільшення капіталу для власників токенов.
INGOT Coin presale ICO розпочнеться 1 травня 2018 року і завершиться 30 червня 2018 року.
INGOT Coin ICO почнеться 1 липня 2018 року і завершиться 11 серпня 2018 року.
розподіл токенов

Команда проекту
Радники

Веб-сайт: https://www.ingotcoin.io/
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3581009
Whitepaper: https://www.ingotcoin.io/documents/en/white-paper.pdf
Email: info@ingotcoin.io
Telegram: https://t.me/INGOTCoin
Facebook: https://www.facebook.com/ICOINGOT/
Twitter: https://twitter.com/ICOINGOT



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment