GREEN ENERGY BLOCKCHAIN ​​ICO

Written By Unknown on Wednesday, September 5, 2018 | 5:24 AM

Що таке WPP енергія?
Ця платформа створюється для зменшення вартості зеленої енергії більшості частин світу шляхом передачі даних про виробництво енергії від оптових виробників відновлюваних джерел енергії по всьому світу на платформу
 
WPP  Це глобальна та децентралізована платформа, яка використовується для управління сукупними точками та програмами лояльності. Проаналізувавши велику кількість програм лояльності різних точок, розробник не знайшов хорошу заявку. Це призводить до прямого збитку для користувача, а також до того, що програми лояльності не успішно реалізуються, а відповідальність перед компанією зростає.
 
Перше, що ми повинні сказати, як попередній крок до огляду WPPENERGY ( https://wppenergy.io/  ), є одним з найпоширеніших запитань у цьому світі, і це не що інше, як токен або валюта Де і як я можу зберігати мої монети? Ну, у випадку WPPENERGY ( https://wppenergy.io/  ) у нас є проект, який буде працювати з токеном ERC20, тобто WPPENERGY (  https://wppenergy.io/  ) - це проект, який буде працювати мережа Ethereum, так що вона отримає вигоду від внутрішніх чеснот Ethereum, а саме високої безпеки та швидкості, децентралізації, анонімності та великої стабільності.
 
"Інноваційна децентралізована платформа для відновлюваних джерел енергії та багато чого іншого від віртуальної приватної компанії з контрактами на державну енергетику понад 5 млрд. Дол. США"
WPP забезпечує справжню технологію видобування енергії, яка виходить далеко за межі традиційного сміттєспалювального заводу та не перевищує стандартні процеси газифікації. Ми підтримуємо передові технології, які дозволяють 100% конвертувати відходи в енергію та продукти безпечним та екологічно чистим способом.
 
Які проблеми вирішує проект?
Нижче наведені виявлені проблеми. Збільшення зобов'язань компанії: бали, які не використовуються, відображаються як зобов'язання. Через те, що клієнтські окуляри стають дедалі менш популярними, зобов'язання компанії стають все більш значними та негативно впливають на фінансову оцінку. Низька продуктивність програми лояльності: це пов'язано з низьким використанням балів, компанія не може досягти результативності програми лояльності, як очікується. низька продуктивність, як поставити соціальні витрати для клієнта та бізнесу.
 
Складність контрольних точок: у середньому зареєстровано 29 програм, різні, тому важко контролювати точки і призводить до того, що окуляри закінчуються. Прибуток буде забезпечений цією платформою. Обидва користувачі та підприємства можуть використовувати крісло для платформи. Користувачі можуть обмінюватися своїми точками для WPP TOKEN SALE або використовувати свої очки у Point Shop. Користувачі отримують доступ до реклами за допомогою рекламних каналів для доступу до реклами зацікавлених компаній.
 
WPP  Wallet дозволяє одночасно керувати кількома партнерами та інтегрувати їх. Компанія має доступ до більшої кількості клієнтів, що дозволяє їм швидко продавати свою продукцію за вказівником. Біржі моделей  WPP  допомагають компаніям ефективно зменшувати свої зобов'язання. Партнери можуть заохочувати більшу лояльність до потенційних клієнтів, використовуючи призначення каналів і зберігання. WPP
 
 
Наша зареєстрована технологія відходів до енергії має 99,99% ефективності усунення руйнування, перетворює 1000 тонн, попередньо охарактеризовану щоденну потужність муніципальних твердих побутових відходів або інших токсичних матеріалів, таких як ПХД, масляний шлам, старі шини тощо, до 60 МВт на годину електрична потужність, плюс 40 Mwh пари. Наші відходи в енергетичних об'єктах є модульними і можуть бути побудовані таким чином, щоб відповідати вимогам, що вимагаються (тобто 5000 тонн щоденної потужності ТПВ, до 400 МВт на годину. Максимальна електрична потужність. Ми надаємо повні проекти "під ключ", починаючи з етапу проектування до введення в експлуатацію , у тому числі до 100% фінансування.
БЕЗКОШТОВНЕ ЧЛЕНСТВО ДЛЯ ЖИТТЯ В ПРОГРАМІ НАШОЇ ГРАНТОВОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ РЕБЕТИ! Приєднуйтесь до нашої програми знижок на зелену енергію та повернімо готівку / монети на щоденні покупки наших продуктів та послуг Партнерів / Спонсорів, які хочуть піти ЗЕЛЕНИЙ! Також отримуйте учасникам знижку на вартість продуктів та послуг від найбільших брендів компаній, онлайн та традиційних роздрібних мереж та WPP ENERGY
НАШ ІТО ПРОПОЗИЦІЯ
Ми запрошуємо вас приєднатись до нас за цією історичною пропозицією та взяти участь у масовому ринку зеленої енергії на суму 750 млрд. Доларів, що веде світ до найважливішого та необхідного товару, енергії.
Токен WPP спочатку заснований на протоколі ERC20.
 
 
TOKEN ПРОДУКТИ ПРОДАЖУ
WPP TOKEN ЗАГАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ: 5 мільярдів токенів 
 
Приватна ціна продажу: 0,16 дол. США 
Ціна перед продажу ITO: $ 0.20 
Попередні умови продажу ITO: фіксована ставка, яка не змінюється протягом 62 днів, починаючи з 1 липня і закінчуючи 62 днями пізніше 1 вересня. 
 
Метою продажу Pre ITO є розпочати розробку двох цифрових платформ для блок-чейнів та запустити програму знижок зеленої енергії. WPP Energy вважає, що наша ініціатива з криптовалютою повинна бути самофінансованою. 
 
Наступна публікація ITO, що називається, збільшить капітал у більшому масштабі, щоб пришвидшити розгортання наших 3-х фізичних енергетичних рішень HHO по всьому світу, а також інвестувати в бізнес урядових проектів, а також побудувати наші дві цифрові платформи. 
 
Подробиці нашого Crowdsale (який слідує за попереднім продажем) буде опубліковано незабаром, і наш веб-сайт та газети буде оновлено відповідним чином. Незабаром скасувати оновлення.
 
WPP ЦЕЙ МОДЕЛЬ
Інвестори в WPP Token стануть зацікавленими сторонами у всіх існуючих та майбутніх ініціативах від WPP Energy. Ініціативи WPP можна розділити на 4 основні категорії:
  • Наявні контракти на постачання відновлюваної енергії WPP з різними урядами у всьому світі, вартістю понад 5 млрд доларів США.
  • WPP, щоб вести зусилля, щоб вирішувати масштабну енергетичну кризу, використовуючи існуючі перевірені технології WPP, щоб створити WPP як найпопулярніший постачальник джерел живлення для криптовалютних шахтарів, забезпечуючи безліч чистих та недорогих рішень для енергетики на порозі малих, середніх та великих видобувних робіт операції.Прогноз енергоспоживання з видобутку криптовалюти підвищить експонентний попит на чисті доступні енергетичні рішення WPP, зменшуючи витрати на видобувну промисловість до частки того, що вони зараз мають, і з нульовим викидом вуглецю.
  • WPP Decentralized Green Power Blockchain Platform (WPP Token) established to capture power production data from WPP Energy’s global output and to INVITE ALL OTHER renewable energy producers around the world to participate in the platform who are ready to provide power at wholesale prices to those institutions and private consumers seeking clean power production around the world at a fraction of the price from traditional power sources. This platform will change the power generation industry for the benefit of consumers and suppliers both, as many suppliers have unsold surplus energy capacity they are willing to sell at low prices and the WPP Platform will capture this supply via data transmission to the platform. Data transmitted to the platform will include the type of energy produced, the amount of energy available, the cost of the energy and its location.
  • Найважливішими майбутніми ініціативами є створення цілих зелених міст, на яких буде побудовано 200 000 людей, побудованих лише через два роки, та вертикальні вежі сільськогосподарського парникового соку, висота 20 і більше поверхів, яка може годувати 200 000 чоловік на місяць. Майбутні проекти також включають високорозвинені технологічні рішення у транспортному секторі.
  • WPP ENERGY розгортає найпотужніші передові технології, що допомагають у всьому світі країн другого та третього світу, щоб вони мали нові можливості для вирішення значних проблем у сфері житла та енергетики. WPP робить важливий крок, надаючи 10% загальної прибутку WPPCOIN, щоб сприяти збільшенню виробництва електроенергії, як гуманітарну допомогу країнам з найбільшими потребами.
Можливо, саме так, огляди, зроблені якими я допомагав та розповідають усім, беруть участь у кампанії ICO або Bounty, які вони виконують сьогодні.
Якщо в цій інформації про перевірку виникає дефіцит, пробачте за незручності у читанні або пошуку інформації, але не хвилюйтеся, я надав посилання, яке ви можете відвідати, щоб дізнатись більше про проект WPP Energy, і, звичайно, ви отримаєте надійна інформація від команди, а також засновника проекту WPP Energy.
 
Всю інформацію, яку ви можете знайти на веб-сайті проекту WPP Energy. Ви також можете знайти посилання на всі соціальні мережі проекту, за допомогою якого ви зможете отримати детальні та своєчасні новини та спостерігати за процесом розробки та створення платформи. .
 
Для отримання додаткової інформації:
Офіційний веб-сайт:  https://wppenergy.io//


Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment