Home » , , , , , , » WeiDex: Перетворіть свій Вей в ефіри [Децентралізована біржа]

WeiDex: Перетворіть свій Вей в ефіри [Децентралізована біржа]

Written By Unknown on Thursday, September 27, 2018 | 3:18 AM

Привіт steemit спільноти, в цьому новому пості я хочу представити проект Weidex, і для більш докладної інформації, давайте просто перейдемо до наступної дискусії:
Що таке WEIDEX?
WeiDex - це біржовий ринок, який не повинен покладатися на третю частину послуг, щоб утримувати активи клієнта. Замість цього, торгівля відбувається безпосередньо між користувачами (однорангова мережа) за допомогою автоматичного процесу, який називається розумним контрактом. WeiDex - це повнофункціональний децентралізований обмін (DEX). Це гарантує максимальну безпеку, повну прозорість та логіку з відкритим вихідним кодом. Основною ідеєю децентралізованого обміну є видалення третьої сторони.
WEIDEX VISION?
Ми маємо мрію широко застосовувати децентралізовані обміни та основний спосіб передачі крипто-активів. Наше бачення полягає в тому, щоб забезпечити найкращі послуги нашим клієнтам, починаючи з користувальницького інтерфейсу та досвіду користувача до зручності та ефективності. Ми хочемо створити чудову, міцну спільноту з хоробрими мріями, подібними до нашої. Наше головне завдання досягти нашої мрії полягає в розробці децентралізованої технології для транзакцій з перехресних зв'язків.
ОТРИМУЙТЕ ЦІ ПЕРЕВАГИ
Ми тут, щоб забезпечити найкращу та найпрозорішу торгівельну послугу!
ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНО : всі активи та торгова логіка, що зберігаються на блок-схемі. Маніпуляція не можлива.
БЕЗПЕКА СИСТЕМИ ОТРИМАННЯ : запросити друга, і 20% їхньої торгової комісії обмінюється на ваш кошелек.
OPEN API : підключення та використання наших функцій із віддалених систем.
НИЗЬКА ЧАСТКА : від 0,1% до 0,2%. Крім того, дешеві лістингові комісії для нових токенів ERC20.
ВЕЛИЧЕЗНА ПЕРЕВІРКА . Ми працюємо 24 години на день, 365 днів на рік. Немає простоїв або періодів технічного обслуговування.
ПРОФЕСІЙНА ДОПОМОГА : цілодобова підтримка та швидка відповідь на будь-які існуючі проблеми.
ІННОВАЦІЯ
Кілька замовлень
Ми хочемо надати вам найкращий і найбільш зручний спосіб торгівлі. Ми привезли на виконання виконання кількох замовлень! Це означає, що ви можете встановити замовлення, щоб здійснити стільки операцій, скільки потрібно для виконання, тоді як ви стягуєте плату за одну транзакцію. Це ніколи не було зроблено на будь-якому іншому децентралізованому обміні. Це дуже економічна і економічна функція для всіх користувачів.
Низька плата за реєстрацію
Ми відкриті для tokchems blockchain. У нас є відмінна технічна команда, тому ми можемо перелічити нові токени протягом 24 годин після вашого запиту та за дійсно дешевою ціною. Якщо у вас є новий токен, не соромтеся звертатися до нашої команди!
Token airdrop
Коли ми перерахуємо новий токен, ми будемо вимагати плату від творців токенів. За допомогою цієї токенної плати ми надамо доступ до нових свіжих жетонів для наших відданих клієнтів.
Токен WeiDex (WDX)

Токен WeiDex (WDX) має декілька різних цілей:
користувачі матимуть можливість зменшити свій торговий збір на 50%.
Коли нові токени перераховані на weiDex, вони можуть використовувати WDX як спосіб оплати.

Користувачі зможуть поміняти WDX між різними блоками, наприклад ETH та NEO. У дорожній карті є інтеграція з Neo. Після завершення цієї інтеграції користувачі зможуть торгувати між цією платформою за допомогою WDX.

Після того, як нові токени будуть перераховані, ми надамо доступ до всіх пасажирів WDX, пропорційно кількості кожного користувача WDX.
Специфікація
  • Назва токену - weiDex
  • Символ Token - WDX
  • Загальна поставка - 50 000 000 WDX
  • Тип токену - ERC-20
  • Token Decimals - 18
Розподіл та розподіл
Намір WeiDex полягає в тому, щоб дозволити широкій базі членів спільноти брати участь у продажу токенів. WeiDex не може гарантувати, що всі потенційні покупці зможуть придбати свої бажані розподіли під час використання Token
Продаж, де максимальна кепка становитиме приблизно 15 мільйонів доларів. Кількість токенів, проданих під час продажу Token, буде отримана з загальної кількості продажів у розмірі 30 000 000 WDX.
Для успішного продажу токенів, досягнувши жорсткого кепки, передбачуваний розподіл токенів буде таким:
Наші клієнти отримуватимуть авіаквитки на основі їх обсягу торгівлі. Загальна кількість жетонів, які будуть надані в якості airdrop, становить 5 000 000 WDX.
Ви можете дізнатись більше про платформу або брати участь у продажах своїх натовпу через такі посилання:
ВЕБ-САЙТ || WHITEPAPER || FACEBOOK || TWITTER || TELEGRAM ||



#WeiDex # IEO # TokenSale #startup #BountyCampaign #Investment #Cryptocurrency #Blockchain #Exchange #Crowdfunding

Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment