Home » , , , , , , , » KubitX - ПЕРШЕ ПРЯМІ ГЛОБАЛЬНИЙ ОБМІН

KubitX - ПЕРШЕ ПРЯМІ ГЛОБАЛЬНИЙ ОБМІН

Written By Unknown on Tuesday, September 11, 2018 | 5:49 AM

Привіт друзі, я Олагок Гбаде. Подібно до того, як моя звичайна практика надання цінної та корисної інформації на вашому шляху, сьогоднішня ситуація не буде меншою, оскільки я вирішив надати вам інформацію про цю чудову інновацію під назвою "KubitX". Будь ласка, сідайте і розслабте свої нерви, коли читаєте. Крім того, я закликаю вас не тільки читати, але й зробити важливий крок у рамках цього великого новаторства.

KuBitX - це централізована обмін криптовалютою. Створення найсучасніших та надійних торгових двигунів - одна з найбезпечніших, найшвидших і надійних платформ сьогодні. Заснована командою результативних фахівців, що працюють у провідному стані 500 компаній та однієї з "великих чотирьох" консалтингових фірм. В даний час закладені всі основи та зв'язки, щоб зосередити обмін KuBitX як інструмент для відкриття процесу прийняття та економічного включення для ринків, що розвиваються.
Ця платформа, що змінює гру, не буде просто іншим платником, адже всі торгові збори будуть оплачені за допомогою нашого токену. Ми ніколи не будемо стягувати плату з інших криптовалют, якщо користувач не має нашого токену, який буде легко придбати в нашому обміні. Ми тут, щоб надати прозорим послуг нашим клієнтам; ніколи не порушуючи цілісність даних користувачів.
KuBitX - революційний обмінний проект, який спрямований на те, щоб сьогодні робити більше, ніж більшість пропозицій. Вже з значними банківськими партнерами для задоволення основних потреб більшості країн, що розвиваються. Проект був задуманий і розпочатий у четвертому кварталі 2017 р. З командою професіоналів з усіх рівнів Dell, Huawei Technologies, PricewaterhouseCoopers (PwC), Google, BP Oil, Amazon Web Services (AWS), MTN та ін., Які зарекомендували себе в своїх відповідних галузях. . Проект завершено на 80%, використовуючи двигун MVP, який має здатність обробляти більше 12 мільйонів транзакцій за секунду і близько 40 наносекундних затримок. Наш двигун також оснащений сильними архітектурами відповідності, щоб перевірити всі дії, що не стосуються скарг, і тим самим зробити нас найбільш бажаними та безпечними біржами у світі.
KuBitX планує розпочати приватний тур Token Generation Events. Токен KBX уже використовується в Зімбабве, оскільки біржа співпрацювала з банком в південноафриканській країні. Банк планує використовувати його більше двох мільйонів клієнтів за всіма своїми цифровими трансакційними операціями.
Захищений гаманець: В
рамках екосистеми KuBitX знаходяться двигуни KuBitX Trade, надійні гаманці KuBitX та розширені інформаційні панелі адміністратора для регулювання діяльності в межах торгової біржі.
Безпечне зберігання холодильника за допомогою керування холодним кошельком Cryptocurrency Security Standard (CCSS).
Незалежна лінія безпеки за допомогою перевірки кодів рядка.
Страхування онлайн / гарячих гаманців.
До 3-факторної аутентифікації.
Multi-Firewall Protection.
Профілактика DDoS.
OWASP Top 10 Compliant.
Сертифікат SSL для розширених перевірок.
Kubitx буде просто самим домінуючим обміном у майбутньому з його функціями.

Глобальний посол:
програма "Посол" є запорукою входження, розуміння та завоювання місцевих ринків, що розвиваються. Інноваційна пропозиція, така як KuBitX, не буде зрозумілою та прийнятою без взаємодії з людьми на місцях у кожному регіоні. Не буде достатньо для запуску традиційних реклам, соціальних засобів масової інформації або технологій цифрового маркетингу. На цільових ринках освіта / освіта в регіонах формуватимуть основу для розуміння технології Blockchain, крипто-валют та пропозицій KuBitX.
Під час підготовки до реалізації цього проекту ми маємо зростаючу кількість послів глобальних каналів (16 на даний момент) з Північної Америки, Азії, Європи та особливо Африки. Цей розвиток, у довгостроковій перспективі, допоможе принести освіту та прийняти всі активи та маркери blockchain. Ми визнаємо необхідність реального використання в галузі, і це було враховано в моделі KuBitX Global Channel Ambassador, що є нашим планом використання любителів справжніх технологій, які проживають у різних сферах впливу, і здатні забезпечити освіту та допомогу користувачам платформа разом із своєчасною прямий підтримкою клієнтів. Це лише одне з багатьох планів, що X-фактор команда KuBitX розгорнеться, щоб служити любителям криптова торгівлі та ентузіастам.
Токени Деталі:
KuBitX видає фіксовану пропозицію 500 000 000 KuBitcoin (KBX) токенів, які базуються на стандарті ERC-20. Причинами вибору токселів ERC-20 є наявне знайомство з цим стандартом, а також стабільність Ethereum Blockchain.

Шановний читачеві, це лише короткий огляд мети, переваг та можливостей, які можуть бути отримані в результаті цього інноваційного проекту. Після прочитання цього брифінгу я впевнений, що хочете дізнатися більше, будь ласка, відвідайте одне з наступних посилань:
Веб-сайт:  https://www.kubitx.io/
Посібник:  https://www.kubitx.io/KuBitX_Whitepaper_v1.1_En.pdf
Телеграма:  https://t.me/kubitx_official
Facebook:  https://www.facebook.com/kubitx/
Twitter:  https://twitter.com/kubitx
Bitcointalk ANN:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=4628365
Середній:  https://medium.com/@kubitx



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment