Ethereum Limited

Written By Unknown on Saturday, September 15, 2018 | 10:10 AM

 
 
Що таке ефір обмежений? 

Ethereum Limited - це розумна платформа для підключення. Ми помітили, що не кожен має можливість писати розумні контракти, оскільки вимагає певного рівня навичок програмування, тому ми вирішили спростити будь-які розумні контракти.

Використовуючи децентралізований характер блочного шару Ethereum, Ethereum Limited не повинен турбуватися про безпеку своїх користувацьких даних.

Завдяки створенню Ethereum Limited Ecosystem, люди, які потребують розумних контрактів, будуть стежити за мережею Ethereum, що зробить його більш успішним. Нижче транзакційних витрат, швидшого обороту, автоматизації та незмінності - це лише деякі з переваг, які ми пропонуємо.

Ефірні принципи, що оточують створення та виконання інтелектуального контракту, не можуть бути знищені. Завдяки Ethlimited користувачі можуть укладати договірні угоди з іншого боку, і користувачі можуть бути впевнені, що вони не можуть втомитися. Ethlimited aPlatforms, призначені для запобігання недолікам та використання недосконалої контрактної системи. Ethlimited хоче принести здоровий глузд до світового договору і не переконується ні в одній, так і в тому, що швидкість судового провадження в суді знижується, якщо не виключена. Ми маємо намір дозволити нашим користувачам насолоджуватися ейфорією, знаючи що їхній контракт ніколи не може бути підкріплений шляхом проведення крипто-монет, які мають тенденцію збільшувати витрати і стріляти повз поточної вартості монети Ethereum-eter.Ethlimited призначений для того, щоб кожен, хто має доступ до комп'ютерів та інтернет, створює розумні контракти з будь-яким, будь-де в усьому світі. З Ethential користувачі в США можуть скласти договір з кимось у Південній Африці, не маючи особистої відповідальності. Все, що потрібно зробити, полягає в тому, що обидві сторони включають в себе свої умови укладання контракту, а вуаля, розумні контракти намагаються з усім цим.

Особливості та переваги Ethereum Limited? 

- Ethereum Limited - це дуже обмежене навантаження на блочний блок Ethereum. Це токен, отриманий від необхідності; Не турбувати зовнішній вигляд і не порушувати транзакцію.

- Ethereum Limited - це платформа, побудована на сучасній вразливості платформи Ethereum, і дозволяє користувачам модифікувати версію блокшини - з багатьма функціями.

- Ethential дозволяє користувачам виконувати розумні контракти так само просто, як повторення алфавіту. Це усуває потребу сторонніх паразитів.

При цьому він дає більшу користь своїм користувачам, набагато більшим, ніж Ether. Це дуже обмежене і відповідно до закону попиту та попиту, погоджується, що чим менше електронні гроші, тим дорожче кожна монета.

- Щоб переконатись, що Ethereum Limited перевищує значення Ethereum, його максимальна інвентарна вартість складає лише 10 мільйонів доларів, тоді як Ethereum має максимальний запас приблизно 100 мільйонів доларів.
У простих математичних термінах це означає, що 1 Ethereum Limited коштує в 10 разів більше, ніж Ethereum. Ethereum Обмежені цілі Ethere um до 2019 року.

- Остання транзакція: ми вважаємо, що пропозиція основної вартості кожного блочного шару є інваріантною; Дійсні транзакції не можуть бути видалені чи видалені, доступні для будь-якого користувача в будь-який час.

- Децентралізоване управління: коли дещо децентралізовано, немає централізованого органу, який визначає, що відбувається чи ні, і не знаходиться в одному місці. Оскільки Ethitelі перешкоджає, природно успадкувати всі переваги ієрархії, що її сподобалися її користувачам

- Інфляція конфіденційності: як забезпечити конфіденційність в Ethential?
Завдяки Ethlimited, права на конфіденційність гарантуються, оскільки транзакційна інформація не повинна потрапляти до єдиної точки, вони можуть використовувати багато пунктів для досягнення цього. Завдяки Ethereal конфіденційність гарантується, оскільки важко відстежувати інформацію в мережі.

- Зручний у використанні: наша зручна платформа для контрактної роботи. Тисячі шаблонів, доступних для вибору, будуть доступні для налаштування.
Мінімальна вартість: Використання наших договірних шаблонів та інтелектуальних платформ не зашкодить вашому бюджету. Ви витратите менше однієї чашки кави.
Ринок: не можете знайти розумний шаблон контракту, який не відповідає вашим потребам? Потрібен користувацький шаблон, але ви самі не можете це зробити? Оренда інших користувачів платформи через наш ринок.

- Гнучкість: ми приймемо Ethlimited, Ethereum та Bitcoin як плату за користування нашою платформою. Ми можемо додати кілька електронних грошей у майбутньому.

ETHL PROJECT

Технологія Blockchain
Розширені системи безпеки
Мультивалютні монети
Приймають Fiat & Crypto
Secure Внутрішній гаманець
Ні договір, ні заряд

TOKEN ПРОДАЖ

ПРО ПРОДАЖ
1.000.000 Token

ICO
5.000.000 Токени

$ 0.70 до $ 1.50

TOKEN РОЗПОДІЛ

6000000
Pre-Sale та CrowdSale

500.000
AirDrop

1.500.000
Bounty Campaign

1.000.000
Розробка та Команда Резерв

ROADMAP 

2017
> Квітень: проект розпочався
> червень - серпень: концепція та планування
> жовтень - листопад: дослідження
> грудень: розвиток

2018 року
> січень: тест на бета-тестування
> лютий: впровадження та розгортання
> березень: системний аналіз
> квітень: виправлення помилок
> травень: проникнення Налаштування тестування та безпеки
> Червень: Airdrop
> Липень: PRE-ICO
> Серпень: ICO Crowdsale
> Жовтень: CoinMarketCap перераховано
> Грудень: Гаманець випуску

2019
> Лютий: Додаткові зовнішні обміни
> Вересень: 1 ETHL = 1 ETH


ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ Веб-сторінка: https: //ethlimited.org/ Бібліотека :




https://ethlimited.org/whitepaper.pdf

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4521586

Telegram: https://t.me/EthereumLimited

Facebook: https://www.facebook.com / ethereumlimited

Twitter: https://twitter.com/EthereumLimited

Reddit: https://www.reddit.com/user/ethereumlimited

Medium: https://www.medium.com/@ethereumlimited



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment