Home » , , , , , , , » MedChain - Технологія управління Tablet Ваше здоров'я Запис

MedChain - Технологія управління Tablet Ваше здоров'я Запис

Written By Unknown on Monday, September 3, 2018 | 1:50 AM

Ви коли-небудь просили провести медичний огляд?
Дос і не допускати
Також читайте
BlockBid - Торгівля з упевненістю
Qilimanjaro - майбутні покоління комп'ютера
Глобальна біржа ризиків (GRE)
Чому Medchain?
Сьогодні безліч причин, багато компаній охорони здоров'я, не включені в американський ринок,
Для того, щоб избежать масового сектора, Слідство, а такоже через відповідність: IFAA є власником Російської Федерации, и бере участь у розслідуванні.
Наші засновника македонські Великі досвід у форме здоров'я, особливо в Галузі охорони здоров'я та підприємців.
Ви можете побачити свою пов'язану сторінку для більшості своєї історії, але коротко кажучи;
Наш Засновник Jheniks Medical (тікер: Xavayaksai) такоже є Засновник и головний виконавчим директор, Який є публічніт бізнес медична прибудує компании.
Виділення токенів
Medchen Medcoin маркера буде початкової поставки жетони 100 мільйонов (100 мільйонов) в загально обсязі поставки +1000000000 (1 млрд) повідомленній / POA / Fioar могут буті відалені за допомогу алгоритмів консенсусу.
Во время початкових розподілу, очікується, что інвесторі досягають 60% розподілу. Загальна сума постачання может бутіте віпущена, и в кінцевом підсумке 90% мечеті токен буде представлятіте співтоваріство.


Токен безпеки
MedCoin
Medcoin SEC представивши маркер безпеки, Який відстежує фінансове здоров'я і благополуччя мережі Nadchen. Nadchoin, засновано на Atheriam РКА -20 мережі (або один и та же сигнал) з початкових Розподіл Попит и сукупної Предложения гірнічодобувної 1000000000 до 100000000. Басейни залішаються важлівьі чинники, щоб підпісаті залишкової пропозиція и асимптотического рівень гірней довгострокового економічним рушійн силу и Nadchoin за інфраструктуру Nadcn. Рання монета на нашому сайті для Отримання додаткової информации (Ico) Див Специфікації. Nadcan в Сейчас годину вівчає можлівість здійсненні токенами як системи винагороди для ः IFAA, Gdfri тих постачальник глобального відповідності місцях зберігання, а не использование валюти Fiat, зазначеної у віщезазначеного розділі.
Утиліта-токен
DRRC для MedCoins
Записати токен
У СМРК вам слід стежити за ліками Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зверніться до них. Україна, Україна, Україна, Українська, Українська, Україна
Дані на один місяць. Оскільки ринок зберігання і зміни на ринку систем зберігання за рахунок зміни рівня витрат інфраструктури зміниться. Зберігання ринку ретельно продумана Arkitekted таким чином, щоб відображати фактичні вузли зберігання вартість зберігання (ака фактичної вартості).

Місія мкхен
Місія Medcan електронних медичних записів (EMR), щоб краще, безпечніше і використовувати технологію Blokchen створити прозору структуру, яка значно покращує якість догляду за хворими при одночасному зниженні вартості медичних працівників. Це дає компанії і дозволяють людям створювати програмне забезпечення та програми в рамках сприяння глобальній безпеці зберігання відповідності та прозорості.
Мета Medchain
Мета Medchain полягає у захисті даних пацієнтів, покращенні результатів пацієнта, зниженні витрат та контролі пацієнтів у руках - як буквальному, так і контуру. Рішення MedChain забезпечує переваги найменшим провайдерам приватної практики шляхом покращення інтерактивності всіх залучених систем EMR у всіх лабораторіях, які постачають результати тесту або тривалого обладнання в найбільшій лікарняній системі країни. Економія коштів буде відчуватись у всій галузі за рахунок зменшення накладних витрат на інформаційні технології та забезпечення точних та точних даних для кожного пацієнта шляхом організації потоку даних та досвіду роботи користувачів.
Як це працює
Медченская мережа буде запущена в кілька етапів. Першим кроком буде встановлення "звичайного рівня даних", який може бути підключено всім існуючим і майбутнім провайдерам програмного забезпечення, а всі майбутні кроки будуть створені. Цей звичайний рівень даних називається безпечною медичною ланцюжком записів (SMRC). Наступним кроком буде видача додаткової блокової мережі, яка створює можливості та можливості над SMRC. Під час фази 1 будуть розподілені дві розподілені програми (DAPPS). Це пацієнти DAPP та постачальники послуг DAPP. Пацієнти DAPP будуть доступні безкоштовно для пацієнтів по всій країні. За допомогою цього DAPP пацієнти можуть переглядати свої медичні файли, побачити, хто їх використовував, і надати їм усі свої постачальники послуг доступ до деяких або всіх цих файлів. На майбутньому етапі пацієнт зможе визначити візит до лікаря,
ОЕ Сховище Даній Буді Diapepi призначення для користувача інтерфейсу постачальник послуг для постачальник файлів в існуючіх постачальник програмного забезпечення для взаємодії безпосередьо з Shmrsi, щоб помочь клієнтов з підключеен пацієнтов файлу ОГО інтерфейс прикладного програмування (API), а такоже. ВІН забезпечен доступ медичний ПРАЦІВНИКІВ до всіх медичний результатів, отриманий для пацієнтів Дафф (Незалежності від того, хто замовляє процедуру), и відслідковувати їх замовлення Було спеціально визначили. На іншому етапі, постачальник послуг АНАЛІЗУ Даних Diapepi, машина навчання, буде мати доступ до багатства Даних з ІІ и автоматізацією других пацієнтів в странах по всьому світу, вікорістовуючі діагноз.
После того, як Diapepis безпечного вузол Blocchen отріматьте новий файл, а потая Дода пацієнт Запис всех шіфруванні, передачі Данья, утіліт маркер, зберіганне, зберіганні рахунки-фактури, ціноутворенне, відповідність, повторне складання и доставка займе. Як Зміни в регулюванні и отримуються оновлення, Blocchen з Nadcn буде розроблення, щоб гарантуваті, что дані всегда зберігаються и передаються правильно и відповідно до положення законодавства.
Кожна наступна стадія розгортання MedChain додає можливості та можливості. На другій етапі, безпека Медична Діскавері Чен (Smdisi) - невелика група людей, яких не можна довіряти. В даний час це неможливо, оскільки дані пакунків для даного даного часу це неможливо Мадчайший реалізує реальний потенціал спільного рівня машинного навчання та телемедицини, який обмежує обмежені набори даних сьогодні.
Компоненти системи Medcen включають:
Токен
Рішення Nadcan Ца Nadcan працює з Використання декількохлі кулі даньей про протоколи блочкон. Ця система використовує два різних типи токенів Зовнішній жетон "Медикаменти" віступатіме як маркер безпеки для бізнесу. Токен-записів - це акта Додавання теж до внутрішнього блоковий блоку токенов, Який Діє як розподілена карта Запис пацієнт. КОЖЕН Запис может містіті простий текст, об'єктнет базу Сейчас, відскановані документи, збережений тий, пов'язані з конкретними пацієнт. Щоб розібратіте потенційніе хакер и злоді, -рекорд Лексей будут підключайся до унікальнего ідентіфікаторов, и їй неможна використовуват для обміни будь-який індивідуальний або іншего обліковьі запіси. Ца такоже Допоможи забезпечен, щоб інформацая були додана до правильного облікового запису тієї избежать ризики помілковіха транзакціх.
З місяця дізнайся про усиновлення
Внутрішній токен та его робота будут Доступні безпосередно для придбання через Nadcan або через автоматичний процес у постачальника програмного забезпечення. Внутрішній токен, пов'язаних Із Фактично значення Fiat, в Сейчас годину оцінюється в размере 0k00lus дол. США, щоб избежать необхідності турбувати про коефіцієнт конверсії або нестабільність торгової або кріптокрістової підписів. Ца створює Зовнішній токен, щоб зароб або втратіті цінністі за Власний достоїнство, тоді яка буде прийнятною запісуватіте Внутрішній токен за коефіцієнт конверсії Ushb. Ринкі зберіганні будут кодуваяся, щоб підтрімуваті реалістічни ринкова вартісті витрати на зберіганні, щоб постачальником послуг НЕ малі витрати на зберіганні даньем на Nadcan на місцевом Рівні. Прочітані дані Даних, что зберігаються лишь для плати за реєстрацію (тобто $ 000lus)
ROADMAP




Медичної Інформації команда  Див  :  Сайт: https: // Wwwkmedcadakus /  Twitter: Школи ССТТИ: // Tvitterkrrchom / Nadcnitrch  телеграм:  Школи ТСП: // Tkme / Medchain Whitepaper:  школи ССТТИ:  // Wwwkmedchain  K Us / DOC / Ndchen% 20% Whitepaper 20vlk0kpdf  Мого профілю Bitchontl : Школи ССТТ: // Bitchointlkkorg / Indecshkrfap Дії = Профіль; і = L583206; = Са резюме 



Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment