Home » , , , , , , , » Розумна роздрібна валюта FLUZCOIN

Розумна роздрібна валюта FLUZCOIN

Written By Unknown on Monday, September 10, 2018 | 3:38 AM




 
              Fluzcoin команда забезпечить основу для інтеграції і розширень готові інтегруватися з такою популярною електронною комерцією платформи Magento, Hybris, Salesforce Commerce Cloud (екс-DemandWare), Shopify, BigCommerce, PrestaShop, WooCommerce та багато іншої.
           
Чи може два типи інтеграції з - за характер монети blockchain - по- перше, традиційні, централізований , як PayPal або іншими криптографічним розширення валют, який знаходиться в центрі магазином торговця після отримання своїх коштів від споживачів , а потім бути в змозі передати або обміняти його на інший актив в запиті торговця. POS оплата потік Fluzcoin                Споживачі , оснащені безкоштовним додатком, гаманець Fluzcoin а також додаткові функції, такі як відстежування вільних монет, які поширюються на власник Fluzcoin, шукає найближчий магазин , який приймає Fluzcoin і дати спеціальну пропозицію , яка може бути викуплено лише для Fluzcoin. Торговець показує загальну кількість поїздів на звичайному екрані каси поряд з переходом до числа Fluzcoin.





 




Запрошення оплати обслуговується QR код , який може бути відсканований, який може бути унікальним для кожної транзакції (або з набору адрес , які можуть бути повторно використані).
прийняття Користувач платежу вбудовується в дію сканування - після того , як QR - код сканується, транзакція була звільнена. Fluzcoin, патенти чекати валюти роздрібної смарт -       Pump & Dump роздрібної монетки грізних       неспекулятивних на основі дизайну       втручань на ринку алгоритми                     стабілізації алгоритму штучного інтелект (ШІ) Fluzcoin буде продовжувати регулювати , щоб забезпечити оцінку стежки гладкою, тим самим усуваючи мінливість спекулятивної стільки впливу криптовалюта і перешкоджають впевненості в цьому.








З допомогою алгоритмів машинного навчання, випуск облігацій та дивідендів монет Fluzcoin власника, Fluzcoin прагне забезпечити довіру , необхідне для широкого визнання в якості засобу обміну і, крім того, в магазині вартості.
Алгоритми , які дозволяють конфіденційність , щоб захистити вашу покупки історія
Blockchains прозора, але користувачі хочуть роздрібну монетну приховану історію своїх покупок, дозволяючи прозорість blockchain збалансувати свої монети. Fluzcoin побудований на алгоритмі СНАРК дозволяє зберегти докази угод , не піддаючи саму угоду. Доказ поняття LIVE! Розпродані монети для платформ зростають



Доказ концепції - це LIVE - ця система побудована на Hyperledger Fabric і здатна підтримувати щоденні операції з роздрібними клієнтами у світі до 1 000 000 000.
Подальші дослідження та досягнення в технології блокчейнів збільшать цю кількість, щоб вивести роздрібні монети на світовий ринок. це одна особливість флускокіну

Результати зображень для флускоін



           Споживачі мають можливість необмежених застосувань Fluzcoin сумка, а також додаткові функції, такі як контроль грошових коштів, не поширюється на власників Fluzcoin, пошук місцевих магазинах, які приймають Fluzcoin різних угод і пропозицій, які можуть бути погашені тільки Fluzcoin.
 
 Постачальники послуг показують повну кількість візків на звичайному диспетчері готівкових страв, а також перерахунок на кількість флузкоіну. відвідайте відео https://youtu.be/8p7WDhNqIS4 
 
Платіжні запрошення надається через відсканований QR-код, який може бути різним для кожної транзакції (або отриманий з колекції адрес, які можуть бути використані повторно).
 
 Споживач приймає комісії, вбудований в сканування руху - як тільки QR-код сканується, транзакція звільняється. 
1. Нульові операції для споживачів 
2. Приватність для клієнтів - клієнти не хочуть, щоб інші бачили, що вони купують 
3. Незалежність для трейдерів 
4. Посилення повноважень KYC - національні гаманці потрібно модернізувати через KYC, щоб полегшити регулювання діяльності банків та торговців послугами 
5. Довіра до загальної облікової книги розподілена серед клієнтів та торговців 
6. Торгівля - монети повинні бути обмінені на крипто-активів на біржі 
7. Висока операційна швидкість 
8. Висока пропускна спроможність - роздрібна торгівля працює під різними навантаженнями, ніж звичайні транзакції з блоків. Пороги транзакції в секунду (TPS) повинні працювати комфортно на мінімум 250 виборчих дільниць на першому етапі ділової активності. 
9. Масштабованість у фрагменті звіту "блокчін" дуже велика та індексація. Blockchains не зберігають монети "баланс", але швидко обчислюють транзакції та виводять їх, так що незалежно від основного файлу основної книги може існувати "індекс", що підтримується, щоб полегшити швидкі операції. За умов успішної котушки монет, звіт може перетворитися на терабайт і збільшити бажання розміщуватись без зниження продуктивності.
 Fluzcoin Global Inc. планує використовувати ICO для збору коштів таким чином: 
• 50% маркетингу 
• 10% розвитку ІТ та моніторингу 
• 3% закону & Виконання 
• 20% торгових ритейлерів на борту 
• 7% адмін 
• Запас флюскокіну 10% якщо 
Ви хочете приєднатися до ICO відвідати тут  https://ico.fluzcoin.io
 
 
ROADMAP

 




Фонд EUNOMIA






Активні радники

Морис ГараріЛарс РідстремАндреас Антруп
Карл КарлссонКіт ТеріАніл Бенард-Денде
Хосе РуїсД-р Себастьян ФурнеАльберто Таразі
Ісаак ЛевіАлон ГоровицьДавид Адельман

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ, ВІЗИТ





Author : Amelia.lydia
Eth: 0xDDFA22800A7Ff4BEE1b6bac4FB5d3057318505D8
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment